Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Aili Ikosen albumi julkaistaan 4. syyskuuta, katso uuden Valo-singlen koskettava video!

Savoy-teatterin levynjulkaisukeikan liput nyt myynnissä 

Monista unohtumattomista jazz-projekteista, Jukka Perko Avara -yhteistyöstä ja lauluyhtye Rajattomasta tunnettu Aili Ikonen on julkaissut vuonna 2016 Laulan-sooloalbuminsa ja seuravana vuonna Piirrä minut -levynsä, jotka saavat pian jatkoa. Syyskuun 4. päivänä julkaistava Suru ei oo suora viiva -albumilta on kuultu jo aiemmin esimakuna Läpi harmaan sumun -single, ja nyt päästään nauttimaan Valo-biisistä, johon on tehty herkkä ja kesäinen video, jonka voit nyt katsoa täältä.

”Halusin videoon mukaan selkeitä kontrasteja, ja siinä onkin selkeästi kaksi eri tunnelmaa. Myös laulussa on samaa valoa ja varjoa”, Aili kertoo.

Linnan juhlien solistinakin vuonna 2015 nähty Ikonen toteaa Valon olevan lohtubiisi kaikin eri tavoin.

”Siinä on kyse luottamisesta elämään ja toisiin ihmisiin, antautumisesta elämälle. Mukana on vahva ajatus siitä, että kaikki järjestyy. Aina on toivoa.”

Valo on kuin lämmin huopa, johon voi kääriytyä, ja kaikki kääntyy hyväksi.

”Meitä rakastetaan vaikka joskus sitä on vaikea uskoa ja joskus rakkaus tulee yllättävistä suunnista, ei sieltä mihin itse katsoo”, hän lisää.

Aili Ikonen suuntaa levyn julkaisun myötä keikoille. Suru ei oo suora viiva -albumin julkaisukonsertti kuullaan Helsingin Savoy-teatterissa 3. syyskuuta. Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä.

www.ailiikonen.fi

Jaa


Yhteistyössä mm.