Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

AMADEUS LUNDBERG JULKAISEE ALBUMIN HEINÄKUUSSA

Amadeus Lundbergin uusi albumi Pyyhi tuuli kyyneleet julkaistaan heinäkuussa. Nyt julkaistussa ennakkosinglessä ”Saat mun rummut soimaan” on Amadeuksen oma sävellys ja sanoitus.

– On ollut unelma tulevan albumin tiimoilta tehdä omia biisejä, ja nyt sieltä saadaan radioillekin sinkku, riemuitsee Amadeus, vuoden 2009 Tangokuningas.

– Saat mun rummut soimaan on syntynyt ensi ihastuksen huumassa yhdellä istumalla. Myöhemmin teimme biisiin mielestäni aika tarttuvan kertsin yhdessä Henrik Talan kanssa. Mika Toivanen on saanut taiottua biisiin raikkaan sovituksen.

Samaan aikaan julkaistaan Miksi ovet ei aukene meille -nostalgiakappale. Se on kunnianosoitus Hortto Kaalolle, joka on ollut mustalaismusiikin uranuurtajayhtye, ja jonka yksi perustajajäsenistä on Amadeuksen isä Taisto Lundberg. Kappaleessa lauletaan osittain romanikielellä.

– Kylkiäiseksi laitoimme makupalan tulevan albumin cover-osaston puolelta. Levyn biiseihin on saatu mukaan myös tumman musan vaikutteita.

Amadeuksen albumi julkaistaan heinäkuun puolivälissä Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Levyllä näkyy peräti kuudessa kappaleessa Amadeuksen kädenjälki. Albumin kappaleissa kuuluu myös vaikutteita romanisävytteisistä musiikin väreistä.

Jaa


Yhteistyössä mm.