Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

ANTTI KETOSEN ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI JULKAISTIIN

Antti Ketosen odotettu debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin tänään. Levyltä löytyvät jättihitiksi nousseen nimikappaleen lisäksi singlet Niin kaunis ja Ennen kuin alkaa ukkostaa. Uuden albumin tuottajana on toiminut Samuli Sirviö (mm. EllinooraMikko Harju).

– Olisitpa sylissäni -singlen menestys on tuonut itselleni varmuutta ja olen päässyt tekemään soolouraa intohimoisesti. Olen haaveillut, että pääsisin kertomaan omakohtaisia ja läheltä nähtyjä tarinoita kappaleissani. Omien biisien tekeminen on ollut aikaisemmin vain kaukainen unelma mutta nyt olen päässyt toteuttamaan niitä yhdessä maan lahjakkaimpien tekijöiden kanssa. Keikoilla olen nähnyt kuinka kappaleet liikuttavat ja koskettavat kuulijoita, Antti Ketonen fiilistelee.

Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Olisitpa sylissäni myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Edeltäjänsä tapaan Niin kaunis -kappalekin on menestynyt radioiden soittolistoilla.

Jaa


Yhteistyössä mm.