Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Antti Paavilainen Bandilta uutta musiikkia – Ihan tavallinen päivä enteilee kakkosalbumia

Suomalaisen musiikin pitkän linjan monitoimimies Antti Paavilainen on julkaissut yhtyeensä kanssa uutta musiikkia.

Antti Paavilainen Bandin Ihan tavallinen päivä -kappale on samalla kokoonpanon ensimmäinen julkaisu Kapiaisen kakara -debyyttialbumin, jälkeen.

– Ihan tavallinen päivä on ihan tavallinen biisi ihan tavallisen ihmisen elämästä. Laulun tarinassa on sellaista normaalia arkipäivän kulkua, mutta kuitenkin surusävyistä yksinäisen miehen elämää, jossa kaikki on juuttunut paikoilleen, Paavilainen kuvailee uutta lauluaan.

”Monta kertaa onnenkin kai tavoitin, mutta yhtä monta kertaa luotani sen karkoitin. Ja yhtä monta kertaa sinua mä jälleen kaipasin”, kulkee surumielinen teksti tässä Teemu Raidan säveltämässä ja sanoittamassa laulussa.

– Yksinäisyys on monelle miehelle ongelma. Elämänkumppania ei ole rinnalla ja jos on ollutkin, niin hän on lähtenyt omille teilleen. Ihan tavallinen päivä muodostuu arjen harmaudesta, jossa päivät ja vuodet kulkevat kulkemistaan. Josko jostain löytyisi onnen siemen, jolla kaikki kääntyy, Paavilainen pohtii laulunsa sanomaa.

Antti Paavilainen Band perustettiin 2016, ja yhtye julkaisi Hakaniemi-nimisen ensisinglensä samana vuonna. Debyyttialbumi, Kapiaisen kakara, näki päivänvalon tammikuussa 2018.

Yhtyeessä soittavat Paavilaisen lisäksi Ville Paappanen (kitara), Tuomo Kovalainen (basso), Anssi Sopanen (rummut) ja Mikko Mäkinen (koskettimet).

Antti Paavilainen nähdään yhtyeensä lisäksi kesällä Lappeenrannan kesäteatterissa Olen suomalainen -musiikkinäytelmässä Kari Tapion roolissa. Lisäksi hän kiertää maata Säädyttömät-yhtyeessä Nina Tapion solistikumppanina. Säädyttömien seuraava esiintyminen on Ruokolahdella 13. heinäkuuta.

Jaa


Yhteistyössä mm.