Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Ares esittelee melodisen puolensa singlellä Pahaa seuraa

Rähinä Recordsin nuori lupaus Ares esittelee toisella Rähinä-singlellään Pahaa seuraa melodisemman ja rennomman puolensa ja tarjoaa persoonallisen versionsa uuden aallon suomiräpistä. Sanoituksissa Ares vakuuttaa olevansa bad boy -habituksestaan huolimatta hyvien puolella, eikä siis pahaa seuraa lainkaan. ”Oivalsin ehkä muutama vuosi sitten, että mulla on lahjoja ja tosi suuri kiinnostus melodisempaan räppiin. Etenkin viimeisen puolen vuoden aikana mulla on kehittynyt tosi oma staili siinä”, kertoo Ares ja lupaa samaan hengenvetoon, ettei tule kokonaan hylkäämään suorempaa räppäystä.

Pahaa seuraa -kappaleen on tuottanut Atso Soivio ja sitä ovat olleet kirjoittamassa Areksen kanssa myös Jaakko Kiuru ja Jimi Pääkallo. ”Tää biisi on huomattavasti erilainen kuin mun eka sinkku, ja tää itseasiassa on tehty sitä ennen”, avaa Ares. ”Biisi syntyi tosi luonnostaan ja sen sanoituksissa on ajatuksia, joita oon pyöritellyt viime aikoina enemmän tai vähemmän.”

Areksen Rähinä-debyytti Bisnes julkaistiin loppuvuodesta 2019 ja hän on tehnyt viimeisen vuoden aikana useita korkean profiilin featteja SpektilleAleksanteri Hakaniemelle ja Lukas Leonille. Keikkakokemusta hän on kerryttänyt Lukas Leonin tuplaajana. Areksen omaa musiikkia tullaan kuulemaan tänä vuonna vielä useiden singlejen verran.

Kuuntele Pahaa seuraa tästä.

Seuraa: Instagram / Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.