Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

ARTTU LINDEMANIN UUSI SINGLE KERTOO HENKILÖKOHTAISISTA VIRHEISTÄ

Tänään julkaistiin viimeinen single ennen artistin toista albumia. ”Säröjä” käsittelee henkilökohtaisia virheitä ja harha-askelia, mutta on samalla myös lohdullinen kappale, joka auttaa hyväksymään omat virheensä. Kappaleelle on julkaisu myös lyriikkavideo.

Katso video täältä!

“Olen aiemmin tehnyt virheitä ja toiminut väärin toista ihmistä kohtaan, kuten varmasti jokainen meistä. Mutta ne tekee meistä sellaisia kuin me ollaan tänä päivänä. Purin biisiin tätä ajatusta, että voitais oppia hyväksymään aiemmat teot ja kasvaa sitä kautta.”

”Säröjä biisillä käyn läpi eron aiheuttamaa tuskaa, kun omat virheet on aiheuttaneet isoja menetyksiä, ja sitä kautta myös huonompia ajanjaksoja kun se oma peilikuva ei oo tuntunut niin hyvälle. Tää on kuitenkin lopulta aika lohdullinen biisi. Kertosäkeeseen sopii hienosti Miro Miikaelin tulkinta”

Musiikin tekemisen lisäksi Arttu Lindeman tuottaa viikottain sisältöä suositulle YouTube -kanavalleen ja juontaa Suplan Totuus miehistä podcastia yhdessä Kimmo Vehviläisen ja Jari Peltolan kanssa. Artun biisejä on streamattu Spotifyssa yli 40 miljoonaa kertaa ja hänen videoiden näyttökerrat YouTubessa ovat keskimäärin 1,5 miljoonaa kuukausittain. Viimeisin singlejulkaisu Multa sulle kipusi Suomen Spotifyn sijalle 16 ja pysytteli Top50 -listalla useita viikkoja.

Arttu Lindeman viimeistelee parhaillaan toista albumiaan. Viime aikoina entistä henkilökohtaisempia tekstejä julkaisseen räppärin albumilla tullaan kuulemaan useita uusia kappaleita jo julkaistujen singlejen lisäksi.

 

Some: Instagram | Facebook | YouTube

Jaa


Yhteistyössä mm.