Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.02.2021

Axel Kala käsittelee ulkopuolisuuden tunnetta uudella singlellä ”Alien”

Räppäri ja tuottaja Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen ”Alien”. Aiemmin ”Sadekausi” -EP:n sekä singlet ”Hmmm” ja ”12K feat. Kube” julkaissut Axel Kala on tuottanut ja julkaissut musiikkia jo 2010-luvun alusta nimillä Allukala ja Pielmann.

Uudella singlellä Jyväskylästä lähtöisin oleva, mutta Tampereella nykyään asuva Axel Kala käsittelee ulkopuolisuuden tunnetta:

”Tykkään aika paljon kattoo kaikkia scifi-henkisiä leffoja ja sarjoja, kaikkee vähän epätodellista ja inspiroivaa. Muutin Tampereelle noin 2 vuotta sit ja jengi on heittäny paljon läppää mulle mun Jyväskylän murteesta, vaikka sinänsä niiden sanat ja tapa puhua tuntui mulle varsinkin aluks tosi oudolta.

Aluks tuli podettuu snadii ikävää kotikaupunkiin, mut nyt seki on jo aika taputeltu. Joka tapauksessa olo on ollu välillä semi alien-levelillä täällä Mansessa, joka on samaan aikaan inspiroinu paljon, muun muassa tän biisin.”

Axel Kala on tuottanut musiikkia 2010-luvun alusta ja hänet tunnetaan yhtenä Mouhous-yhtyeen perustajajäsenistä. Hänen tuotantojaan on kuultu Mouhouksen lisäksi mm. Kuben, Stepan, Aren, XAMin, Matti8:n ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla.

 

Some: Instagram | Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.