Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.07.2021

Bablon Murtumaton on kevään upeimpia pop-voimaiskelmiä

Biisitrilogian kakkossingle vie sekä mielen että kädet ilmaan

Aiemmin tänä keväänä vavahduttavan Rakkaudella sun -kappaleen julkaisut Bablo alias Marko Junnilainen nostattaa tänään ilmaan sekä mielen että kädet. Murtumaton-sinkun takaa löytyy kova biisikaksikko Janne Saksa ja Sana Mustonen.

Ennen loppuvuodelle kaavailtua albumia julkaistava biisitrilogia jatkuu näin singlellä, jonka sisimmästä löytyy rankkojakin asioita, joihin moni voi samaistua. Kaiken kruunaa Bablon ainutlaatuinen ääni, joka ei jätä kyselemisen varaa ja jonka soundi sopii elämästä nyt jotain uutta oppineelle kertojahahmolle täydellisesti.

”Tämä trilogian toinen biisi kertoo voimallisen tarinan elämän suurista kamppailuista, jossa ihminen joutuu joskus pysähtymään ja miettimään omia voimiaan”, Bablo luonnehtii.

Tarttuva Murtumaton on samalla Bablon oman Ässä Records -levy-yhtiön toinen julkaisu. Yli 2,5 miljoonaa streamia vain Spotifyssä jo kerännyt Bablo aikoo laajentaa levy-yhtiötoimia myös auttamaan muita artisteja urallaan. Ässä Recordsin luottotuottajina toimivat muun muassa Janne Oinas sekä Janne Saksa. Visuaalisella puolella tämänhetkinen pääyhteistyökumppani on brittiläinen Goatprayers Records -yhtiön Irish Terry, taiteilijanimeltään I.T.G.R.

”Ässä Records on kahden ihmisen rakkaudesta syntynyt pienlevy-yhtiö, jonka tarkoituksena on edistää, tuottaa ja julkaista samanhenkistä musiikkia mitä itse teen. Myös kansitaiteella on minulle suuri merkitys, ja esimerkiksi nämä kaikki tulevat sinkkujen kannet tullaan laittamaan myyntiin myös canvas-tauluina singlen ohella”, Bablo kertoo.

Bablon albumit:
Aurinkoista Puolta 2018
20 Suosikkia / Reissumies 2014
Reissumies – Kaikkien aikojen parhaat 2012
Taivas tanssii 2011
Mies joka ei koskaan tanssi 2004
Taivas sinivalkoinen 2001
20 Suosikkia / Paikka auringossa 1997
Onnenpoika 1997
Paikka auringossa 1995
Kauas vuorten taa 1993

www.bablo.fi
www.facebook.com/BabloOfficial
www.instagram.com/bablo_official_
Spotify
www.facebook.com/assarecords.fi

Jaa


Yhteistyössä mm.