Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Chionen Highway on voimaannuttava popbiisi

Chionen tänään julkaistu Highway-single on vastustamaton ja laadukkaasti tuotettu elektromausteinen voimapopbiisi.  Chionelle tyypilliseen tapaan biisi on monitasoinen, mahtipontisen melankolinen kappale, joka voimaannuttaa kuulijaa. Melankolisuudestaan huolimatta biisi huokuu positiivista perusvirettä ja luo uskoa tulevaisuuteen.

Biisin tekstimaailmassa liikutaan niillä valtateillä, joilla ihminen joutuu tekemään päätöksiä elämänsä suunnista.

”Biisissä käsitellään yhden ihmisen ajatuksia voimakkaan muutoksen ja tunteiden myllerryksen keskellä. Eräänlainen voimabiisi, jossa pyrkimyksenä on ajaa kohti valoisampaa huomista. Elämä on matka. Joskus löydämme itsemme tienristeyksestä ja tällöin on muistettava olla itselleen uskollinen ja uskallettava tehdä vaikeiltakin tuntuvia ratkaisuja”, Chione kertoo.

Savonlinnalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä on opiskellut musiikkia mm. Lontoon Point Blank Music Schoolissa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut itse kaikki tähän asti julkaisemansa kappaleet, kuten myös tämän uuden Highway-biisin.

”Minua kiehtoo se, että uskalletaan puhua laulujen kautta rehellisesti jättämättä pois vaikeitakaan aiheita. Artisteja joista pidän ovat esimerkiksi Eric ClaptonAmy Winehouse ja Sia. Arvostan sitä, että laulajana on itse laulun kirjoittaja, silloin esityksestäkin välittyy suoraan itse kirjoittajan tunteet ja siinä on näin enemmän syvyyttä”.

Highway on Chionen neljäs single ja on aikaisempien julkaisujen tapaan Joensuun Guru-studion Heikki Marttilan tuottama.

Highway Spotifyssa.

Chione Facebookissa ja kotisivut.

Jaa


Yhteistyössä mm.