Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.08.2021

Coochilla palaa uuden laulajan sekä singlen kera

Coochilla on viisihenkinen groovaavaa vaihtoehtorockia soittava yhtye. Voimakas groove yhdistettynä orgaaniseen, sekä psykedeelisen vivahteikkaaseen saundimaailmaan toimittaa kuulijalleen uniikin kuuntelukokemuksen. ’Tone of the New Day’ katkaisee menestyneen ensisinglen jälkeisen hiljaisuuden ja on keulakuvaksi kiinnitetyn Oskari Urpasen debyytti yhtyeessä.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa

Coochilla kommentoi:
Tuoreen laulajan kanssa työstetty groovaava, sekä elämänmyönteinen uuden kokoonpanon esikoiskappale käsittelee teksteissään lapsuuden viattomuuden menettämistä. Maailma ei näyttäydy enää vanhetessaan yhtä kauniilta sekä jännittävältä ja elämä koostuu lähinnä päivittäisestä suorittamisesta. Tilanne on kuitenkin korjattavissa; maailman pystyy yhä näkemään lapsenomaisten sekä viattomien silmien takaa.

Edellinen single Don’t Feel Like Dancing Anymore on striimannut Spotifyssa yli puoli miljoonaa ja yhtyettä kuunnellaan aktiivisesti kautta maailman. Uusi singlejulkaisu rikkoo voimaantuneen yhtyeen lähes kahden vuoden hiljaiselon ja lisää julkaisuja on luvassa lähitulevaisuudessa.

Voit tutustua yhtyeeseen lisää Facebookissa tai Instagramissa.

Jaa


Yhteistyössä mm.