Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

David Safierin hulvattomassa uutuusromaanissa Jeesus palaa maan päälle

Menestysromaanillaan Huono karma saksalaiskirjailija David Safier sai Suomen tikahtumaan nauruun. Tuomiopäivä ensi tiistaina jatkaa samalla virneellä kertomalla tarinan Jeesuksen paluusta maan päälle.

Jätettyään sulhasensa alttarille kolmekymppisellä Mariella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa joksikin aikaa takaisin lapsuudenkotiinsa. Kotona asuu isän lisäksi Svetlana, isän uusi ja hyvin hyvin nuori tyttöystävä – eläköön nettisivusto amore-easteurope.com. Bonuksena talossa on kattoremontti. Juuri kun elämä mataa pohjamudissa, sisään astuu ihana valo: Bee Gees -yhtyeen solistin näköinen remonttimies Joshua. Muodikas parta, lempeä katse, vahva kädenpuristus, pökerryttävä hymy ja hyvä takamus.

David Safier sekoittaa romaanissaan Raamatun kertomuksia ja nykyajan elämää hulvattomaksi komediaksi, jossa enkeli rakastuu seksinnälkäiseen naiseen, helvetin herra kärsii burnoutista ja Jeesus ihmettelee, mitä ovat tangat. Kaiken tämän keskellä on tosin selviteltävä yksi hankalahko tilanne, maailmanloppu.

Kirjailijaesittely
David Safier (s. 1966 Bremenissä) on Saksan tunnetuimpia käsikirjoittajia. Hän on saanut monia merkittäviä tv-alan palkintoja, muun muassa Emmyn. Safier on kirjoittanut kahdeksan romaania, joista on suomennettu Huono karma (2011) ja Happy family (2012). Tuomiopäivä ensi tiistaina on nähty myös valkokankaalla.

David SafierTuomiopäivä ensi tiistaina
Alkuteos Jesus liebt mich | Suomentanut Sanna van Leeuwen
286 sivua | Saatavana painettuna kirjana, sähkökirjana ja äänikirjana
Ilmestymispäivä 14.5.2019

Jaa


Yhteistyössä mm.