Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

Dplayn ja TV5:n keväässä 2020 kisataan, vietellään, pusketaan äärirajoille ja koetellaan ihmismieltä

Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayn sekä pääkanava TV5:n kevätkauden kotimainen ohjelmisto kattaa tunnetilojen koko kirjon aina hattaraisesta häähuumasta ääritilanteisiin, joissa päätös selviytymisestä on tehtävä sekunneissa.

Koukuttava tv-viihde vetoaa tunteisiin, esittelee erilaisia elämäntapoja ja tempaa mukaan turvallisesti kotisohvalta tilanteisiin, jotka omassa arjessa eivät tule vastaan. Dplayn ja TV5:n kevätkaudella 2020 elämykset ja tunnetilat elämän eri laidoilta ovat vahvasti läsnä.

Uusi vuosi starttaa rakkaudentäyteisissä merkeissä, kun kulttisarja Unelmahäät jatkuu tuorein jaksoin. Potentiaalista rakkautta etsitään kotimaisessa versiossa hittisarjasta Ex on the Beach, jossa exät sekoittavat unelmaloman tuoksinnassa pakkaa minkä ehtivät. Kilpailuhenki nostaa päätään myös uudessa kotimaisessa Mestaritekijä-realitykilpailussa Suomen lahjakkaimpien kädentaitajien pistäessä osaamisensa peliin Antti Holman johdolla.

Extremepäiväkirjat selvittää viiden mielenkiintoisen päähenkilön kautta, mikä saa ihmisen ajamaan itsensä kerta toisensa jälkeen äärirajoille, jopa oman hengen uhalla. Niin ikään adrenaliinipiikkejä tarjoaa Suomen kovimpiin rikoksiin erikoistuneen Karhuryhmän äärimmäisen vaativasta työstä kertova uutuussarja.

Alla lisätietoa Dplayn ja TV5:n kotimaisesta ohjelmistosta kokonaisuudessaan. Lisäksi Dplayssa ja TV5:lla on tarjolla myös kevätkaudella runsas valikoima laadukkaita kansainvälisiä ohjelmia.

Jaa


Yhteistyössä mm.