Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

EI NOIN esittelee entistä vahvemman ja määrätietoisemman Anniinan

Vuosi sitten Anniina Timosen elämä mullistui, kun hänet kruunattiin Idols-voittajaksi. Tänään Anniinalta saadaan uutta musiikkia Ei noin -biisin myötä.

Idols-voiton jälkeen Anniina on tehnyt musiikkia ilman kiirettä eri biisintekijöiden kanssa. Huhtikuussa julkaistiin Vääristymä-niminen kappale, joka käsitteli ihmisten rakentamia suojakuoria ja niiden taakse ympäröivältä maailmalta piiloutumista. Uudella kappaleellaan Ei noin Anniina puhuu rohkeudesta pitää omia puoliaan. Hän on ollut mukana säveltämässä ja sanoittamassa uutta singleään.

”Ei noin -biisi kertoo tilanteesta, jossa toista ihmistä on laiminlyöty. Nyt hän kuitenkin päättää, ettei anna muiden enää kohdella itseään välinpitämättömästi, ja nousee altavastaajan asemasta puolustamaan itseään. Sain inspiraation biisiin siitä, että minulla on ennen ollut vaikeuksia löytää rohkeutta pitää omia puoliani. Tämän biisin myötä muistutan itseäni, ja muita, ettei mikään oikeuta toista ihmistä kohtelemaan meitä huonosti”, toteaa Anniina.

Lappeenrannassa lapsuutensa viettänyt Anniina tiesi jo 12-vuotiaana, että hän haluaa laulaa ammatikseen ja hän onkin määrätietoisesti, askel askeleelta edennyt tavoitettaan kohti. Lappeenrannan musiikkiopistossa opiskellut Anniina muutti keväällä 2017 Helsinkiin edistääkseen musiikkiuraansa. Musiikki – erityisesti rap – on hänelle tärkeä kanava itsensä ilmaisuun.

Jaa


Yhteistyössä mm.