Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

ELLINOORAN PLATINASINGLELLÄ BÄNG BÄNG TYPERÄ SYDÄN IHASTUTTANUT EETU JULKAISI UUDEN BIISIN!

Ellinooran platinarajan rikkoneella Bäng Bäng typerä sydän -kappaleella ihastuttanut eetu julkaisi kolmannen soolosinglensä. Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu julkaisi viime vuonna debyyttisinglensä BAE ja voimaannuttavan MÄ EN MENIS TAKAS -kappaleen. Nyt julkaistu mahtipontinen balladi ILMAN MITÄÄN FEIKKII vahvistaa artistin kaistaa Suomen musiikkikentällä. Eetu kirjoittaa, säveltää sekä tuottaa kappaleensa itse.

Eetu itse kuvailee koskettavan kappaleensa taustaa näin:

”Ihmisten kuuluu muuttua ja sit ne uudet muuttuneet ihmiset voivat edelleen rakastaa toisiaan, jos he haluavat. Ja kannattaa haluta, koska ne parhaat jutut tulevat paljon myöhemmin, kun molemmat ovat jo muuttuneet muutaman kerran, ja on riidelty ja on meinattu erota ja on sanottu asioita joita ei saa takaisin. Ja kaiken tämän myötä kasvettu vahvaksi.”

Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu on yksi tämän hetken kiinnostavimmista artisteista. Ennen soolouraansa eetu tunnettiin mm. Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen solistina. Eetu voidaan nähdä tänään lämmittelijänä Ellinooran loppuunmyydyllä Tavastian-keikalla.

Jaa


Yhteistyössä mm.