Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

EMMA GUNIN DEBYYTTIALBUMI ”KAIKKI NÄKEE” ON NYT ULKONA EMMA GUNIN DEBYYTTIALBUMI ”KAIKKI NÄKEE” ON NYT ULKONA

Lahjakas laulaja-lauluntekijä Emma Gun julkaisee perjantaina debyyttialbuminsa Kaikki näkee. Albumilla kuullaan Emman tunnetuimpien kappaleiden Liian Maanantai, Kaikki näkee ja Hinaa mut himaan lisäksi kaksi täysin uutta biisiä; Tilaa taivaas ja Pelkkää hymyy. Emma kokee vapauttavaksi sanoa asiat niin kuin ne hänestä ovat. Albumin nimi valikoitui myös tästä syystä – biisien julkaisu saattaa olla joskus jopa pelottavaa, kun koko maailma kuulee sun ajatukset kappaleiden muodossa. Kuitenkin Emmasta on voimaannuttavaa pukea ajatukset popiksi.

’’Mun debyyttialbumi on lähestulkoon puhdasta poppia, mutta mulle on kuitenkin ollut tärkeää että jokaisessa kappaleessa on jokin syvempi ajatus kevyen oloisen pinnan alla. Tällä albumilla biisit on usein pilke silmäkulmassa tehtyjä ja leikkimielisiä, joka tuntuu musta luontevalta tavalta käsitellä asioita.’’ Emma kertoo.

’’On ollut mukavaa huomata, että vaikka tykkään tehdä suurimman osan luovasta työstäni yksin, on mulle tässä viimeisen kolmen vuoden aikana ympärille ilmestynyt porukkaa joiden kanssa mulla on oikeasti ollut mukava työskennellä.

Eri ihmisten kanssa ideointi ja ajatusten vaihtaminen on johtanut mulla myös erilaisiin biiseihin, ja musta on mahtavaa nähä että niissä kaikissa kuitenkin lopulta yhdistyy mun oma kirjoitustyyli ja tulkinta.’’ Emma jatkaa.

Emma Gunin ääntä kuullaan myös hetki sitten julkaistulla Teflon Brothersin Ilmastonmuutos -kappaleella, jolla Emma feattaa. Kuluneen vuoden aikana Emma Gun on julkaissut singlet Body Count, Soittakaa Wannabe, Kaikki näkee, Hinaa mut himaan ja Liian maanantai, joista viimeisin onkin kerännyt Spotifyssa jo yli 800k streamia! Koko ikänsä laulanut ja musiikkia harrastanut nainen aloitti biisien kirjoittamisen 17-vuotiaana ja julkaisi debyyttisinglensä Boom Bish vuonna 2018. Räväkkä Emma herättää kiinnostusta sanoituksillaan ja mielettömällä asenteellaan!

KAIKKI NÄKEE -ALBUMI:

01 Tilaa taivaas
02 Boom bish
03 Body Count
04 Liian maanantai
05 Kaikki näkee
06 Hinaa mut himaan
07 Jano
08 Cheek
09 Soittakaa Wannabe
10 Pelkkää hymyy

TikTok | Instagram | Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.