Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.02.2021

Espoon hardrock-helmi Sixgun Renegades julkaisee 3. singlen toiselta albumiltaan

Sixgun Renegades julkaisee kovaa lataavan toisen albuminsa joulukuussa. Kolmas single ’There Where I Go’ tarjoaa Twin Peaks-tyylistä äänimaailmaa upean pianon kera. Kappale käsittelee vankilakierrettä, katumusta ja uuden alun löytämistä. Voiko vanhoista virheistä saada anteeksi nykyajan somelynkkauksen ja cancel-kulttuurin aikakaudella?

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhyte on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kakkosalbumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

”There Where I Go on vanha sävellys Dangerous EP:ltä, jonka alunperin piti tulla jo ensimmäiselle levylle uudelleen äänitettynä. Se oli mielestämme niin hyvä biisi, että halusimme säästää sen vartavasten tokalle levylle. Biisi sovitettiin ja äänitettiin uudestaan yhdessä tuottajiemme Mark Bertenyin ja Tuomas Riihimäen kanssa.”

Voit tutustua yhtyeeseen lisää kotisivuilla ja Facebookissa.

Jaa


Yhteistyössä mm.