Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 14.05.2021

Haloo Helsinki! julkaisi uuden singlen ”Piilotan mun kyyneleet”

Haloo Helsinki! tekee ensimmäisen live-esiintymisen 2,5 vuoteen lauantain UMK-finaalissa

Kuuntele ”Piilotan mun kyyneleet” tästä

Julkaisu: Vallila Music House & Sony Music Finland

Haloo Helsinki! on julkaissut uuden singlen ”Piilotan mun kyyneleet”. Kappale on toinen single myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta. Yhtyeen paluusingle ”Lady Domina” nousi Spotify-listan sijalle #1 ja radiolistan sijalle #2. Kappale on pysynyt Spotify-listan top50:ssä jo yli 4 kuukautta. Haloo Helsinki! julkisti joulukuussa 2020 esiintyvänsä ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Haloo Stadion! -konsertti järjestetään lauantaina 14.8.2021.

Haloo Helsinki! on tehnyt vuosien varrella lukuisia koskettavia balladeita, kuten ”Vapaus käteen jää”, ”Rakas” ja ”Tuntematon”. ”Piilotan mun kyyneleet” on uusi lisäys tähän jatkumoon:

Piilotan mun kyyneleet -biisiä tehdessä sävellys itsessään alkoi luoda vahvaa mielikuvaa rakkauslaulusta, ja tuotanto jousien myötä kasvoi power-balladin mittasuhteisiin. Myös tekstin tunneskaala on herkkä, ja Ellin vahva tulkinta kruunaa kokonaisuuden. Pidämme tätä yhtenä parhaista Haloo-biiseistä, mitä olemme koskaan levyttäneet.” toteavat Jere ja Leo.

”Piilotan mun kyyneleet on haikea kuvaus menetetystä rakkaudesta, toivon elättämisestä ja kivusta. Biisi kuvaa sitä, kun on pakko päästää irti ja hyväksyä toisen eteenpäin meneminen. Joskus rakkaudesta voi joutua luopumaan tahtomattaan”, Elli kertoo laulun tekstistä.

”Piilotan mun kyyneleet” saa ensiesityksen livenä lauantaina 20.2.2021 Ylen UMK-kilpailun lähetyksessä. Kyseessä on Haloo Helsinki! -yhtyeen ensimmäinen esiintyminen 2,5 vuoden keikkatauon jälkeen:

”On todella mahtavaa nousta lavalle yhdessä bändin kanssa pitkän tauon jälkeen. Tätä on odotettu!”, yhtye jatkaa.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

Instagram | Facebook | Spotify | YouTube

www.haloohelsinki.fi

Jaa


Yhteistyössä mm.