Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.07.2021

Hela & Silvennoinen julkaisevat tänään yhteisen rock-singlen – ja toivottavat kuplivaa vappua!

Pitkän linjan muusikoiden ja Kummeli-miesten Heikki Helan ja Heikki Silvennoisen yhteistyö on kestänyt 30 vuotta ja jatkuu edelleen. Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan tänään vapunaattona rock-musiikkia, Kanelipuun alla -single.

Kuuntele tästä uunituore Kanelipuun alla!

Tulevana kesänä Yle juhlistaa radioaalloilla Kummelia kymmenosaisella Kummeli Elää! -audiodokumenttisarjalla. Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela ovat tuttuja myös Nelosella esitettävästä Kontio & Parmas -sarjasta, joka pian jatkuu kolmannella tuotantokaudella. Myös Kontio & Parmas -elokuva on jo valmistunut ja tulossa pian.

”Kun ei live-keikoille oo ollut viime aikoina asiaa, päätettiin äänitellä biisejä studiossa rumpali Anssi Nykäsen ja basisti Harri Rantasen kanssa. Kanelipuun alla on meidän yhteiskeikkojen ohjelmistoa. Tämä alun perin Neil Youngin Cinnamon Girl on vahva ja kaunis rock-kappale 60-70 -luvun hengessä ja suomi-versiona kunnianosoitus myös Kirkalle”, kertoo Hela.

Koronatilanteen helpottaessa Silvennoinen & Hela nähdään jälleen keikoillakin. ”Silloin tietenkin kuullaan Kanelipuun alla myös livenä”, muusikot lupaavat.

Spotify / Heikki Hela
Spotify / Heikki Silvennoinen

Jaa


Yhteistyössä mm.