Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Henna Uotilta kantrihenkinen iskelmäsingle Näkyvä

Akustinen stream-keikka tulossa loppukuusta

Herkkä tulkitsija, jonka äänestä kuuluu aikuisen naisen elämänkokemus ja rakkaus – muun muassa näin Henna Uotia voidaan osuvasti luonnehtia. Voice of Finlandistakin tuttu laulajatar on julkaissut tänä vuonna jo hienosti menestyneet  En ole kuollut– ja Rikki -singlet, ja tänään ne saavat jatkoa huomaamisen kaipuusta kertovalla Näkyvä-kappaleella.

”Näkyvä sai alkunsa toiveestani ja pitkäaikaisesta halustani laulaa rakkaudesta, joka on arjen pyörityksessä hälvennyt. Se on kaunis toive siitä, että sinut huomataan jälleen. Toisin sanoen kappale kertoo intohimon kaipuusta ja haaveesta, että olisi taas näkyvä”, Uoti kuvailee.

Kantrihenkisen pop-iskelmä-kappaleen kauniit sanat on loihtinut Yö-yhtyeen sanoittajanakin toiminut Sanna Häkkinen. Sen on säveltänyt muun muassa Jari Sillanpään ja Suvi Teräsniskan levyttämiä kappaleita taikonut palkittu säveltäjä Petri Somer.

”Tämä oli täydellinen yhdistelmä”, Uoti kehuu maineikasta taustatiimiään.

Näkyvä-singlen video julkaistaan ensi viikolla. Henna Uoti järjestää loppukuusta myös tunnelmallisen stream-keikan, joka on katsottavissa artistin Facebook-sivuilla.

FACEBOOK | INSTAGRAM

Jaa


Yhteistyössä mm.