Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Indian Dance Festival tuo Suomeen kansainvälisesti tunnetun tanssitähti Kumari Surajin

 Ensi viikolla Tampereen valtaa Bollywood – Koko perheen värikkäässä tapahtumassa luvassa näyttäviä tanssiesityksiä,  kansainvälisiä tähtiä, elokuvia, workshoppeja sekä tempaus, jossa istutetaan 200 puuta Tampereelle

Tampereella ensi viikolla 21.-27.5. järjestettävä Indian Dance Festival tuo Suomeen kansainvälisesti tunnetun tanssitähti Kumari Surajin. Yhdysvaltalainen tanssija ja koreagrafi Suraj tunnetaan villin waackingin pioneerina sekä näyttävän Bollywhack-tanssityylin keksijänä. Lisäksi tanssin suunnannäyttäjä Suraj on toiminut Amerikan So You Think You Can Dance –ohjelman sekä lukuisten muiden tv-ohjelmien tanssikoreagrafina.
Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä Indian Dance Festival on kasvanut pohjoismaiden suurimmaksi alan tapahtumaksi, joka kerää yhteen intialaisen tanssin harrastajat sekä ammattilaiset niin eri puolelta Suomea kuin myös ulkomailta asti. Surajin lisäksi tapahtuma tuo Tampereelle tänä vuonna myös muita kansainvälisiä tanssitähtiä, kuten America´s Got Talent Showsta tunnetun Amit Patelin ja maailman parhaimmistoon kuuluvia Bollywood-tanssijoita. Osana festivaalia järjestetään myös vaikuttava Europe´s Biggest Bollywood Dance Competition.
Tanssielämyksien lisäksi värikäs koko perheen tapahtuma pyrkii korostamaan suvaitsevaisuutta ja monimuotoisuutta sekä kehittämään eri-ikäisten ja eri kulttuurista tulevien ihmisten välistä yhteistyötä. Festivaalin ohjelmassa on muun muassa joogaa, elokuvia, ruokaa, kansainvälisten tähtien workshoppeja, bollywood-bileitä, tanssiesityksiä ja -kilpailuja.
Indian Dance Festivalin avajaispäivän ohjelmassa on muun muassa valtava flashmob-esitys, jossa on mukana tanssia harrastavia lapsia ja aikuisia sekä arvovaltaisia vieraita ja YK:n edustus. Esityksen yhteydessä on suunnitelmissa myös istuttaa noin 200 puuta Tampereen Vuorekseen.
Indian Dance –festivaalin järjestää Indian Dance Festival ry yhteistyössä Danny’s Bollywood Dance Crew’n kanssa. Lisäksi Tampereen kaupunki ja Intian suurlähetystö tukevat festivaalia ja tapahtuman kummina toimii Intian suurlähettiläs Ms Vani Rao.

Yhteistyössä mm.