Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

JAMBON UUS LUUKKU – EP

UUS LUUKKU – EP alkaa egoilusta ja pinnallisemmasta lähestymistavasta ympäröivään maailmaan. Edetessään pidemmälle, biisit kulkevat kohti itsetutkiskelevampaa, tietoisempaa jamboa. Kuten jambolle on ominaista, UUS LUUKKU – EP:n fiilikset pyörivät syvän itsetietoisuuden ja valloittavan naurun säestämän onnen ympärillä.

EP:llä on kuusi kappaletta ja mukana on myös toissaviikolla julkaistu nimikkosingle uus luukku. Kappaleelle julkaistulla musiikkivideolla käydään läpi naapurittomat asumismuodot, edeten kokoajan parempaan suuntaan – ainakin taloudellisesta näkökulmasta. Video alkaa metsässä telttailevalla jambolla ja kulkee siitä asuntoauton kautta Ferrareihin, kartanoihin ja merenranta-asuntoihin.

Katso uus luukku -video tästä

UUS LUUKKU – EP:n suurimpina inspiraation lähteinä toimi Booan ja mun itseni Helsinkiin muutto, päivätöiden jättäminen, päihteettömyys ja ensimmäinen oma asunto. Tää on mun exit plan päivätöistä. Kaupunki, suunnitelmat ja distraktiot vaihtui, mutta tiimi pysyi samana aina tuotannosta visuihin. EP:tä on duunattu yli vuosi ja siinä ei ole yhtäkään kappaletta jonka voi skipata. Kuuntele shufflella tai alusta loppuun, ihan sama. NO SKIPS. ” – jambo kertoo.

Jambo on suomenkielistä räppiä tekevä artisti ja viihdyttäjä. Indie label Booa Music julkaisi jambon esikois EP:n ”koko jambo” maaliskuussa 2020. Artisti sainattiin Sony Musicille tämän vuoden alussa ja tulokas julkaisi keväällä deäm-nimisen singlen, joka nousi suoraan Spotifyn top 50 -listalle.

Aiemmin jmbo-nimellä musiikkiaan julkaissut artisti on myös yksi kolmesta joovai?-podcastin tekijöistä. Viime vuonna aloitettu kolmen kaveruksen podcast on kerännyt lyhyessä ajassa yli 1,5 miljoonaa striimiä ja on pysytellyt pitkään Suomen Top5 kuunnelluimpien podcastien joukossa.

https://www.instagram.com/munsometili/?hl=fi
https://www.facebook.com/munsometili/

Jaa


Yhteistyössä mm.