Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

Jarmo Julkusen Ystävämme ukulele tutustuttaa kokeneemmat ukesoittajat soittimensa moniin mahdollisuuksiin

Kun ukulelen perusoppimäärä on jo hallussa, on aika tarttua Jarmo Julkusen uuteen oppaaseen, joka auttaa soittoharrastuksen edistyneemmälle tasolle.

Aviador jatkaa ukulele-oppikirjojen sarjaansa Jarmo Julkusen laatimalla oppaalla Ystävämme ukulele – opas edistyneille. Nimensä mukaisesti perustaidot jo osaaville ukulelensoittajille tarkoitettu oppikirja ilmestyy helmikuun 2020 alussa. Opas ilmestyy myös e-kirjana pian painetun kirjan ilmestymisen jälkeen.

Ukulelen ennennäkemätön suosio on saanut viime vuosina sekä vasta-alkajat että kokeneet soittajat tarttumaan sympaattiseen pikkusoittimen neljään kieleen. Uudessa oppikirjassa Ystävämme ukulele ukuleletaiteilija Jarmo Julkunen näyttää ukulelen laajat mahdollisuudet – oli kyseessä sitten klassinen musiikki, jazz, tango tai Beatles-sävelmien parhaimmisto. Hauska ja informatiivinen oppikirja sisältää teorian lisäksi laajan valikoiman kappaleita ukulelen edistyneempien kommervenkkien opetteluun.

Ukulelevirtuoosi ja opettaja Jarmo Julkunen on esiintynyt sekä sinfoniaorkesterin että jousiorkesterin solistina. Lisäksi hän on soittanut UMO-jazzorkesterin ja Paula Koivuniemen kanssa sekä Angry Birds -pelinkin taustalla. Hän on kokenut kouluttaja, joka oman Helsinki Ukulele Studion ohella opettaa vapaata säestystä Sibelius-Akatemiassa. Julkusen vuonna 2017 ilmestynyt soololevy Ukulele Alakulo keräsi ylistäviä arvioita muun muassa Englannin johtavassa alan julkaisussa UKE Magazinessa.

Jaa


Yhteistyössä mm.