Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 25.09.2020

Juno julkaisi uuden singlen ”Huonompi mies feat. Miro Miikael”

Juno julkaisi uuden singlen ”Huonompi mies feat. Miro Miikael”

”Rakastuin uudestaan musan tekemiseen ja nyt on jo tulevankin levyn biisit hyvää vauhtii kasautumassa”
Kuuntele ”Huonompi mies” tästä!

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno julkaisi tänään singlen ”Huonompi mies”, joka on toinen uusi single viimevuotisen, platinaa streamanneen ”Katumuksen sakramentti” -albumin jälkeen. Sakke Aallon tuottamalla kappaleella lainataan saksalaisen barokkisäveltäjä Johann Pachelbelin Canon in D -sävellystä ja kappaleella vierailee Miro Miikael.Juno teki viime vuoden aikana paluun eturivin artistien joukkoon, mistä osoituksena olivat Emma-ehdokkuudet kategorioissa Vuoden rap/R&B ja Vuoden artisti/yhtye. ”Huonompi mies” avaa jälleen uuden sivun Junon artistiuralla:

”Viime vuos oli mulle tosi iso! Se alkoi tammikuussa Tavastian keikalla ja päätty lapsen syntymään ja uuden levyn julkasuun. Rakastuin uudestaan musan tekemiseen ja nyt on jo tulevankin levyn biisit hyvää vauhtii kasautumassa.

Huonompi mies ja helmikuussa julkaistu eka sinkku Majakka esittelevät tulevaa levyä, jolla meen valoa kohti. Huonompi mies kertoo siitä, miten yksittäiset teot ei määritä kenenkään ihmisarvoa. Vaikka kaikki ei oo aina täydellistä ja mee ihan suunnitelmien mukaan, voi kaikki silti olla ihan hyvin.” kertoo Juno.

Juno on 32-vuotias räppäri, joka aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut kuusi sooloalbumia ja lukuisia omakustanteita. Juno tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Juno teki vuoden 2019 albumilla ”Katumuksen sakramentti” huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittänyt albumi sisälsi mm. singlet ”Katumuksen sakramentti feat. LEO”, ”Tyhjää feat. Jenna Alexa”, ”Hätäraketteja feat. Rosi”, ”Onnellinen”, ”Vaikutuksen alainen” ja ”Älä muuta mitään feat. la haka”, jotka kaikki nousivat Suomen Spotify-listan top20:een.

Instagram | Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.