Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

JVG:n hittibiisi Tarkenee on uuden EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin soundtrackilla

JVG:n hittibiisistä Tarkenee tulee historian ensimmäinen suomenkielinen kappale EA SPORTS™ NHL™ -pelisarjan globaalilla soundtrackilla.

EA SPORTS™ NHL™ 19 julkaistaan 14.9.2018 ja julkaisupäivästä alkaen JVG:n Tarkenee soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja XBOX One -konsoleissa. Lokakuun puolivälistä alkaen Tarkenee on esillä myös globaalisti NHL™ 19 -pelin uudessa NHL ONES™ -ulkojääpelimuodossa, minkä lisäksi pelaajat ympäri maailman voivat lisätä kappaleen omaksi maalilaulukseen EASHL-liigassa ja Creation Zone -joukkueenluontitilassa.

Jare Brand ja Ville Galle kumpikin pelaavat änäriä useamman kerran viikossa. Puitteet sen pelaamiselle löytyvät myös heidän keikkabussistaan, jossa kaksikko tykkää ottaa mittaa muista artisteista aina ollessaan kiertueella. Pelisarja on ollut osa kummankin elämää jo yli parin vuosikymmenen ajan.

”Ollaan Jaren kanssa molemmat pelattu änäriä vuodesta ’93 ja merkkaa todella paljon olla mukana soundtrackilla. Nykynuorison kielellä tää juttu on mulle ns. ”Life Goals!”, sanoo Ville Galle, jonka Jarekin myöntää itseään paremmaksi änärinpelaajaksi.

”EA SPORTSin soundtrackeilta on vuosien varrella jäänyt mieleen useita kovia biisejä. Meille on luonnollisesti suuri kunnia olla osa NHL 19 -peliä ja on hienoa, että Tarkenee jää tälläkin tavalla historiaan!” Jare Brand lisää.

NHL-halleista virtuaalisiin kaukaloihin

Tosielämässä Tarkenee teki ensiesiintymisensä NHL-kaukaloissa osana Minnesota Wildin pelitapahtumia. Kappale on myös soinut Vancouver Canucksin kotihallissa maalilauluna Markus Granlundin sytyttäessä punalampun. Asia ei ole jäänyt huomaamatta EA SPORTS™:lta.

Mikael ja Markus Granlund ovat jo vieneet JVG:n musiikin oikeisiin NHL-halleihin, ja on hienoa, että Tarkenee soi tänä syksynä myös virtuaalisissa kaukaloissa”, sanoo EA SPORTS Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

”Suomesta löytyy poikkeuksellisen taitavia EA SPORTS NHL -pelaajia ja intohimoisia lätkäfaneja. Aito rakkaus lajiin loistaa myös JVG:n musiikista, joten on mahtavaa saada heidät mukaan NHL 19 -pelin soundtrackille”, tunnelmoi NHL Creative Director Will Ho.

NHL™ 19 on saatavilla 14. syyskuuta 2018 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Patrik Laineon pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.

Raivaa ensimmäisten joukossa tiesi ulkojäiltä NHL-kaukaloihin ennakkotilaamalla NHL™19 Legends Edition tai NHL™19 Ultimate Edition* -versiot. Näin pääset pelaamaan pelin täysversiota kolme päivää muita aiemmin, eli 11. syyskuuta 2018! Lisäksi EA Access -jäsenet voivat pelata jopa 10 tunnin ajan 6. syyskuuta 2018 alkaen EA Access Play First Trial -edun ansiosta.** Lisätietoja EA SPORTS™ NHL™ -pelistä saa täältä.

NHL™ 19 -pelin virallinen soundtrack

* Arkells – ”People’s Champ”
* Bishop Briggs – ”White Flag”
* Don Diablo – ”Head Up” feat. James Newman
* Grandson – ”Blood//Water”
* Greta Van Fleet – ”When The Curtain Falls”
* Imagine Dragons – ”Natural”
* JVG – ”Tarkenee”
* King Tuff – ”Psycho Star”
* Moon Taxi – ”Good As Gold”
* Ohana Bam – ”All Roads Lead Home”
* Panic! At The Disco – ”High Hopes”
* Parade Of Lights – ”I Want It All”
* Parquet Courts – ”Almost Had To Start A Fight/In And Out Of Patience”
* Robert DeLong – ”Favorite Color Is Blue” feat. K.Flay
* SUR – ”Make It To Morning”
* The Blancos – ”Know My Name”
* The Cool Quest – ”Goodlife”
* The Struts – ”Bulletproof Baby”
* Tom Morello feat. Gary Clark Jr. and Nico Stadi – ”Where It’s At Ain’t What It  Is”
* Twenty One Pilots – ”Jumpsuit”
* Wallows  – ”Pulling Leaves Off Trees”

Jaa


Yhteistyössä mm.