Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Kaiken kattava “Blind Bird”-lippu myynnissä 29. toukokuuta asti.

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta. Elävän musiikin monet kasvot nähdään lavoilta 2.-5. lokakuuta 2019.

Festivaali järjestetään jo kolmannentoista kerran ympäri kaupunkia. Mukana on yhdeksän tamperelaista klubia ja elävän musiikin esiintymisareenaa, lähes 100 artistia ja esiintyjää sekä monta tuhatta iloista musiikin ystävää ympäri Suomen!

Lost in Music -showcasefestivaalin esiintyjäkattauksen kokoaa jälleen musiikkialan ammattilaisista koostuva ohjelmatyöryhmä tamperelaisen Nem Agencyn Rowan Raffertyn johtamana. Työryhmä on taustoiltaan monipuolinen: mukana on mm. agentteja ja promoottoreja sekä keikkapaikkojen ja median edustajia.

Lost in Musicin esiintyjäksi voi hakea kuka tahansa. Ohjelmatyöryhmä valitsee hakemusten joukosta kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esiintyjät heinäkuun puoleen väliin mennessä.

Artistihaku on auki 30.6.2019 saakka osoitteessa:
lostinmusic.fi

Myös Lost in Musicin pääsylippujen ennakkomyynti on alkanut Tiketissä.

Koko festivaalin kattava, mutta sisällöltään mysteerimainen “Blind Bird”-lippu on myynnissä 29. toukokuuta asti. “Blind Birdin” hinta on erittäin edullinen 25 euroa ja sen avulla pääsee tuttuun tyyliin näkemään sekä tuttuja että vielä tuoreita artisteja.

Vaikka festivaali ei voikaan vielä paljastaa esiintyjänimiä, se uskaltaa antaa laatutakuun: kun hankit “Blind Birdin”, saat huippulaatua superedullisesti.

Jaa


Yhteistyössä mm.