Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

Kamelianainen-ravintolateatteriesitys Telakalla

Helmikuun puolella ensi-iltansa saanut Telakan uudenlainen musiikillinen ravintolateatteriesitys Kamelianainen saa lisäesityksiä nyt maaliskuun puolella.

Laulun- ja soitontäyteistä esitystä on kehuttu varieteen paluuksi ja mutkattomuudellaan se on tavoittanut teatteria muuten vierastavia ihmisiä. Alexander Dumas nuoremman klassikkoromaanin perustuvan esityksen on dramatisoinut ohjannut ja käsikirjoittanut Hanno Eskola. Moneen kertaan näyttämölle ja valkokankaalle soviteltu Kamelianainen kertoo riipaisevan tarinan mahdottomasta rakkaudesta kyynisen hedonistisessa 1800-luvun Pariisissa.

Näyttämöllä nähdään palkitut tamperelaiset näyttelijät Kaisa Sarkkinen ja Antti Mankonen. Debyyttinsä näyttämöllä ja käsinuken käsittelyssä tekee myös pyynikkiläistynyt rovaniemeläislaulaja Jaakko Laitinen, joka on Janne Laurilan kanssa säveltänyt ja sanoittanut musiikkipitoisen esityksen laulut. Kamelianaisen bändissä kuullaan legendaaristen Tiina Tökkärin, Pirkko Kontkasen ja Arto Piispasen soittoa ja laulua. Pariisilaisen 1800-luvun tunnelman sinetöivät Erja Mikkolan hämmästyttävät nuket, Tiina Helinin puvustus sekä Markku Mäkirannan lavastus. Juomiaan voi siemailla mukavasti mannermaisittain esitystä katsellessaan.

Esitykset ja lipun hinta 20.00€
To 14.3. klo 20.00
Ke 20.3. klo 19.00
Pe 22.3. klo 19.00
Su 24.3. klo 16.00

Jaa


Yhteistyössä mm.