Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Kanadalaiskoomikko Bobby Mair palaa Suomeen kahdelle keikalle

Viime syksynä Helsingin Semifinal-klubilla vieraillut kanadalaiskoomikko Bobby Mair palaa Suomeen kahdelle keikalle. Nykyisin Lontoossa asuva, lukuisista kanadalaisista ja brittiläisistä paneeliohjelmista ja omista tv-ohjelmistaan tunnettu Bobby Mair esiintyy Tampereen Klubilla keskiviikkona 9. lokakuuta, ja Helsingissä Suvilahti TBA:ssa torstaina 10. lokakuuta. Lämmittelijänä esiintyy Tampereella ja Helsingissä stand up -koomikko Petri Hankonen. Lipunmyynti keikoille on käynnistynyt tänään Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Bobby Mair vääntää räävitöntä huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Hän on naimisissa brittikoomikko Harriet Kemsleyn kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt paljon yhteisiä keikkojakin. Heidän häidensä valmistelut kuvattiin ”Bobby and Harriet Get Married” -realitysarjaksi, joka nähtiin Comedy Central- ja Vice-kanavilla.

Bobby Mairin piti esiintyä tulevana viikonloppuna Ilosaarirockissa, mutta hän joutui peruuttamaan esiintymisensä tv-projektin takia. Helsingissä nähtävä show saa ensi-iltansa elokuussa maailman suurimmalla Fringe-komediafestivaalilla.

Lämmittelijänä keikoilla nähdään Petri Hankonen, joka on pokannut mm. Vuoden Tulokas sekä Kong Show -kilpailujen voitot, sekä esiintynyt Nelosen Stand Upissa ja Naurun Tasapainossa.

”Bobby Mair is clearly a brilliant stand up. He’s either going to be a huge international comedy star or the funniest homeless man ever” – Jimmy Carr

”This Canadian comic possesses a vital spark, a certain way about him that makes him exciting to watch.” – Will Pope, Braodway Baby

Jaa


Yhteistyössä mm.