Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

KANSAINVÄLISESTI PALKITTU SUOMALAISARTISTI LXANDRA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Nouseva suomalaistähti Lxandra julkaisee tänään uuden singlen Swimming Pools, jonka hän kirjoitti yhdessäAxel Ehnströmin ja Martin Klevelandin kanssa. Kappaleesta julkaistaan ensin Lxandran upeaa ääntä korostava pianoversio, jota seuraa myöhemmin kesällä ilmestyvä tuotettu versio. 

Lxandra kertoo kappaleesta: ”Päivänä, jolloin Swimming Pools kirjoitettiin, mua ärsytti maailma, joka pyörii täysin rahan ja menestyksen ympärillä. Päätimme kirjoittaa biisin, joka kertoo siitä, että on tyytyväinen siihen mitä on ja muistaa mistä on kotoisin, kuka on ja pitää siitä kiinni. Raha ja menestys ei tuo onnellisuutta. Biisillä haluan näyttää kapitalismille ja yhteiskuntamme välillä mahdottomille odotuksille keskisormea ja samaan aikaan kiitollisuutta siitä, mitä mulla on. ” 

Lxandralle myönnettiin tammikuussa nimekäs Music Moves Europe -palkinto (entiseltä nimeltään EBBA), jonka ovat aiemmin saaneet muun muassa AdeleTove Lo ja Sigrid. Suomalaisartisti voitti palkinnon pop-kategoriassa. Muutama viikko sitten The Great Escape -festivaalilla esiintynyt artisti keikkailee tänä kesänä muun muassa Qstockissa ja Ilosaarirockissa. Myöhemmin tänä vuonna Lxandra julkaisee lisää musiikkiaAnother Lesson Learned -EP:n muodossa.
Sielukasääninen Lxandra julkaisi ensimmäisen singlensä Flicker vuoden 2017 alussa. Julkaisu herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen ympäri maailmaa ja pian artistilla oli levytyssopimus Island Recordsin kanssa Yhdysvalloissa ja Universal Musicin kanssa Saksassa. Ensimmäinen single ison levy-yhtiön kautta on viime vuoden maaliskuussa ilmestynyt Dig Deep. Artisti esiintyi viime kesänä muun muassa Flow’ssa,RuisrockissaElämä lapselle -konsertissa, Reeperbahn-festivaalilla sekä Dua Lipan lämmittelijänä Dublinissa. Berliinissä asuva artisti yhdistelee musiikissaan elektronisia vaikutteita klassiseen pianoon ja voimakkaita kertosäkeitä tunnelmallisiin, herkkiin soundeihin. 

Jaa


Yhteistyössä mm.