Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 16.02.2018

KARI PEITSAMON, TSÖÖTZ KETTULAN JA TWIST TWIST ERKINHARJUN DEVIL´S MILK -YHTYE JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA

Kari Peitsamon ja nykyisten Peer Günt -muusikoiden Sakke Koivulan ja Pete Pohjanniemen lyhytikäiseksi jäänyt Shöcking Blü -yhtye lopetti viime vuonna toimintansa. Peitsamo ei jäänyt yhtyeen hajoamisen jälkeen laakereille lepäilemään vaan perusti lähes saman tien Peer Güntin alkuperäisjäsenten Teijo ”Tsöötz” Kettulan ja Teijo ”Twist Twist” Erkinharjun kanssa uuden Devil´s Milk -yhtyeen. Yhtyeen nimeä kantava ”Devil´s Milk” -debyyttialbumi näkee tänään 12. tammikuuta päivänvalon.

Rock-trion ensialbumi sisältää kolmetoista uutta suomen- ja englanninkielistä levytystä. Levyn sävellykset ovat syntyneet pääasiassa jamipohjalta kolmikon kollektiivisena yhteistyönä. Tekstimaailman päävastuu on ollut Peitsamolla.

Devil´s Milk ei jää pelkäksi levytysprojektiksi, vaan kolmikko on aloittanut myös keikkailun yhdessä. Seuraavan kerran yhtyeen livekunnon voi käydä todistamassa 25. tammikuuta Helsingissä Henry´s Pubissa.

Kari Peitsamon luomisvoima ei osoita hiipumisen merkkejä, sillä Devil´s Milk -albumi on jo kolmas hänen pitkäsoittonsa vuoden sisällä. Kettula ja Erkinharju puolestaan ovat jatkaneet Peer Güntin jälkeen musiikillista yhteistyötään Dog Days Revolution -yhtyeessä.

****
ROCKET RECORDSIN ALKUVUODEN 2018 LEVYJULKAISUT:

12.01.18. Devil´s Milk: Devil´s Milk
19.01.18. Eero Rannio: Rokkaudesta rakkauteen
26.01.18. Varaque: Planeettojen liikkeen on jatkuttava
02.02.18. Liikaa lämpöä! Iskelmäharvinaisuuksia 1970-luvulta


Yhteistyössä mm.