Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

KARISMAATTINEN POP-TULOKAS JULIA RAUTIO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Debyyttisinkkunsa heinäkuussa julkaissut pop-tulokas Julia Rautio julkaisi uuden singlen Näät mussa jotain mitä mä en. Kappale on tehty samalla tiimillä, kuin debyyttisingle Tiikeri (Rafael Elivuon ja Aleksanteri Hakaniemen kanssa), mutta tällä kappaleella kuullaan vielä enemmän Julian omaa käsialaa. Näät mussa jotain mitä mä en -biisillä on riisuttu akustinen tunnelma ja sen koskettava teksti menee ihon alle.

Oon elämässä käynyt läpi monenlaisia juttuja ja ”rooleja” itseni kanssa ja kamppaillut oman identiteettini löytämisessä. Biisi kertoo siitä hetkestä, kun yhtäkkiä tajuutkin jonkun toisen kautta, että sussa on jotain sellaista spessua, mitä et ois ikinä itse voinut kuvitella, että sussa on. Ja sit kaikki muuttuu ja palaset loksahtelee kohdilleen”, Julia Rautio kertoo kappaleesta.

Julia Rautio on määrätietoinen poppari, joka tuli tutuksi sijoituttuaan kolmanneksi viime vuoden Idolsissa. Pian tämän jälkeen Julia sainattiin Warner Musicille, josta kova biisintekotyö alkoi. Kunnianhimoinen artisti osallistuu itse isosti kappaleiden tekoon ja kertoo useamman seuraavan singlen olevan jo valmiina. Lukuisia cover-keikkoja vuosien aikana heittänyt Julia toivoo pääsevänsä aloittamaan myös keikkailun oman tuotannon myötä mahdollisimman pian.

Jaa


Yhteistyössä mm.