Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

KATSO TÄÄLTÄ HIENO MUSIIKKIKOHTAUS RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA -ELOKUVASTA 

– Kappaleen ja elokuvamusiikin on säveltänyt Iiro Rantala
– Markus Lehmusruusun ohjaaman elokuvan ensi-ilta 15.2.2019
– Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Ylermi Rajamaa, Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio ja Eelis Kesäläinen isoissa rooleissa elokuvassa 

Aurinkolasien alta kurkin -kappaleen sekä koko elokuvan musiikin on säveltänyt Iiro Rantala. Kappaleen ovat sanoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola. Videolla esiintyvät Risto Räppääjä (Silmu Ståhlberg), Nelli Nuudelipää (Lumi Kallio), Rauha Räppääjä (Pamela Tola) ja Lennart Lindberg (Ylermi Rajamaa).

Markus Lehmusruusun esikoispitkä elokuva tulee ensi-iltaan 15.2.2019. Kesäloman vietossa ovat mukana Risto Räppääjän ja Nelli Nuudelipään lisäksi tietenkin Rauha Räppääjä, Pakastaja-Elvi ja Lennart Lindberg sekä uudet tuttavuudet Bill ja Sylvester Pöntinen!

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Risto Räppääjä ja pullistelija (Tammi). Elokuvan on ohjannut Markus Lehmusruusu, joka on myös ohjannut suositun Konttori-sarjan toisen ja kolmannen tuotantokauden. Elokuvan on tuottanut Solar Filmsin Rimbo Salomaa, joka on myös tuottanut kolme ensimmäistä, jättisuosion saanutta Risto Räppääjä -elokuvaa. Myös Iiro Rantala on palannut säveltäjäksi tähän Risto Räppääjä -elokuvaan. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin, Jukka Helle, Sinikka Nopola ja Tiina Nopola ja sen levittää Nordisk Film. Risto Räppääjä ja pullistelija on Ricky Rapper Oy:n ja Solar Filmsin yhteistuotantoa.

Merkittävissä rooleissa näyttelevät seuraavat henkilöt:

Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg
Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio
Sylvester Pöntinen – Eelis Kesäläinen
Rauha Räppääjä – Pamela Tola
Pakastaja Elvi – Jenni Kokander
Bill Pöntinen – Timo Lavikainen
Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa

Jaa


Yhteistyössä mm.