Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Kiirarockin tähtinä ruotsalaisvieraat Normandie ja Dynazty!

Syyskuussa Tampereella sujahdetaan modernin rockin ytimeen.

Viides Kiirarock-festivaali tuo terävät kitarariffit ja suuret soundit Jack the Roosteriin syyskuun 14.-15. päivinä. Kahdeksan bändin voimin raikuva kaksipäiväinen tapahtuma marssittaa Tampereelle kaksi hurjassa iskussa olevaa yhtyettä länsinaapurista: ruotsalaisen rockin nousevassa aallossa menestyvät Dynazty ja Normandie.

Perjantaina viimeisenä stagen valtaava Normandie perustettiin vuonna 2013. Metalcorea ja vaihtoehtorockia sekoittava yhtye on valmiina toiseen täyspitkäänsä: White Flag -albumi tulee musiikkikauppoihin lokakuun lopussa.

Biiseissään suuren tunteen tavoittavan Normandien lisäksi perjantain Kiirarock-listalla ponnistavat korkealle Dead End Scene, Joviac ja Rückwater. Luvassa on vaihteleva rockilta, jossa on tylyyttä, taitoa ja modernin metallin kiiltoa.

Nils Molinin Dynazty hallitsee lauantaina!

Lauantaina Jack the Roosterin lavalla pääesiintyjänä häärää Dynazty, joka sekoittaa hardrockiin vaikutteita heavy metal -paahdosta ja voimametallista. Yhtyeen aikaansaama lopputulos räjäyttää pään: Dynazty tuntee vain ylivaihteen ja antaa jokaiseen biisiin aina kaikkensa.

Täydellisen rock’n’roll shown metsästys loppuu, kun Dynazty nousee lavalle: se on nimittäin siinä! Kokonaisuuden seremoniamestarina toimii laulaja Nils Molin, tuo nykyisin myös Amaranthen riveissä vaikuttava kultakurkku. Dynazty on vierailunsa aikoihin erittäin ajankohtainen: yhtyeen albumi Firesign ilmestyy syyskuun lopulla.

Ennen Dynaztya lauantai-illan huumaa lietsovat Groupie Highschool, Violent Fever ja Rose Pilots, jotka puskevat kokka koholla urbaania ja tanakkaa hard- ja katurockia.

Kiirarock 2018
Jack the Rooster, Tampere
pe 14.9.2018
Normandie (SWE)
Dead End Scene
Joviac
Rückwater

la 15.9.2018
Dynazty (SWE)
Groupie Highschool
Violent Fever
Rose Pilots

Jaa


Yhteistyössä mm.