Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

KUKKA julkaisi koskettavan balladin Muuttunut

KUKAN tuorein single Muuttunut julkaistiin perjantaina 23.11.2018. Rohkeassa ja omakohtaisessa kappaleessa on kuultavissa myös laulajan autenttista päiväkirjatekstiä!

Melankolisen puhutteleva, urbaaniiksi folk trapiksikin luonnehdittu biisi kertoo sellaisista elämän valinnoista, joita ei voi enää jälkikäteen perua. Kipeän toiveikkaat lyriikat osuvat monenlaisiin vaikeisiin elämäntilanteisiin: esimerkiksi syömishäiriöihin, riippuvuuksiin ja väkivaltaisiin ihmissuhteisiin. Kappale löytyy Spotifysta, Youtubesta ja muista suoratoistopalveluista.

KUKKA on nouseva helsinkiläinen omaskustanneartisti, joka tunnetaan mm. kuluvan vuoden julkaisuistaan Ajantaju, Me ei tarvita Karibiaa ja Kukkien kuningatar. Näitä arktisia dancehall-kappaleita kuultiin niin Bassoradiossa, YleX:llä kuin Spotifyn uuden musiikin listoilla. Kahdeksan single-julkaisunsa lisäksi KUKALTA on ilmestynyt EP Valon kaipuu keväällä 2018. KUKKA leikittelee rohkeasti eri genreillä ja tyyleillä. Tuotanto on yhdistelmä suomenkielisiä naisvokaaleja ja elektronisen tiukkoja taustoja akustisin ja live-elementein. Ahkerasti musiikkia tehtailevalta kokoonpanolta on ensi vuonna luvassa lisää jännittäviä julkaisuja.

Jaa


Yhteistyössä mm.