Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

Kuuden vuoden kuuliaisuus on ohi: Don Johnson Big Band on palannut!

Nyt julkaistu Odyssey-single on Don Johnson Big Bandin ensimmäinen uusi julkaisu kuuteen vuoteen.

Esimakua uudesta DJBB-soundista tarjoava kappale on samalla myös ensimmäinen single marraskuun 9. päivä ilmestyvältä Physical Digital -albumilta, jota on ollut mukana tuottamassa bändin uusi viides jäsen, säveltäjä-tuottaja-beatboxaaja Felix Zenger.

Tommy Lindgrenin rinnalla Odysseyn vokaaliosuuksissa kuullaan Emma Salokoskea, joka soolotuotantonsa ohella muistetaan myös aiemmasta yhteistyöstään Don Johnson Big Bandin kanssa. Bassoa raidalla soittaa Tapio Backlund, joka on tullut tutuksi mm. Dead Sirius 3000 -yhtyeestä sekä Kasmirin ja Tuomon livekokoonpanoista.

Odyssey on moderni, vahvasti melodinen balladi ihmisen hauraudesta ja ihmissuhteissa onnistumisen vaikeudesta. Lyriikoiltaan se on minulle jonkinlainen henkinen jatko-osa vuonna 2006 julkaistulle Roadille, jossa oltiin tien päällä ja toiveikkaita tulevaisuuden suhteen. Nyt on 2018, ja vaikka planeetta on entistä kurjemmassa jamassa, musahommat menee onneksi aina eteenpäin. Ja edelleen lauletaan Emman kanssa rakkaudesta”,  Tommy Lindgren kuvailee uutta biisiä.

Don Johnson Big Bandin kuudes studioalbumi Physical Digital julkaistaan perjantaina 9. marraskuuta. Albumilla vierailevat Salokosken lisäksi mm. egyptiläisrokkari Ramy Essam, palkittu saamelaisartisti Hildá Länsman, Eva & Manu -duon ranskalaispuolisko Manu Laudic, Suomen sielukkain soulartisti Tuomo sekä laulaja ja slam-kitaravelho Petteri Sariola.

Bändin voi nähdä levynjulkaisukiertueella alla olevilla paikkakunnilla.

09.11. Espoo, Sellosali,

10.11. Kuopio, Ilona

15.11. Tampere, Klubi + support Sansa

16.11. Oulu, Ilona

17.11. Vaasa, Club Teatro

24.11. Levi, Hullu Poro Areena

08.12. Turku, Domino-sali

20.12. Helsinki, Tavastia

Jaa


Yhteistyössä mm.