Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 17.11.2017

Kymmenettä albumiaan juhlistava Egotrippi julkaisi viime yönä kymmenen uutta singleä

Kymmenen-teeman ympärillä hullutteleva yhtye aikoo yllättää faninsa tänään vielä toisellakin tapaa. Tiedotamme tästä lisää iltapäivällä.

Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi valmistautuu uransa kymmenennen albumin julkaisuun. Lokakuun 13. päivä ilmestyvä levy on nimetty ytimekkäästi nimellä 10. Tätä juhlistaakseen yhtye on julkaissut faniensa iloksi viime yönä kymmenen uutta singleä, jotka löytyvät digitaalisista musiikkipalveluista.

”Menneen viikon aikana lukuisat yhtyeen ystävät ovat julkaisseet omia Egotrippi: Top 10 -listojaan uutta levyämme odotellessa. Tiistaina 10.10. päätimme julkaista oman listamme tämänhetkisistä suosikeistamme“, virnuilee Knipi yhtyeen tempausta.

Suurin osa uusista Egotrippi-kappaleista on tuttuun tapaan orkesterin omaa kädenjälkeä, mutta joukossa on muutama biisi, joiden tekoon sekä Iisa että Tuure Kilpeläinen ovat osallistuneet. Iisan tekstittäjän taitoja kuullaan nyt radiosoitossa olevalla Ennen ja nyt –kappaleella (Säv. M. Kauste. San. M. Kauste, L. Kurki, I. Pajula) ja lisäksi Patja, on sävelletty Iisan sanoitukseen. Kaihoisan Kadonnutta kauneutta -kappaleen teksti on puolestaan syntynyt Knipin ja Tuuren yhteistyönä.

Täyden kympin miehet ottavat Suomen syksyllä haltuun Tampereelta 20.10. käynnistyvällä kiertueella. ”Malttamattomina odotellaan, että päästään soittamaan näitä uusia kappaleita vanhojen suosikkien ja harvinaisuuksien kanssa” kommentoi bändi rundin ja levynjulkaisun alla.

Egotrippi 10-kiertue

pe 20.10.     Tampere , Viihdemaailma Ilona
la 21.10.      Seinäjoki , Vihdemaailma Ilona
pe 27.10.     Jyväskylä, London
la 28.10.       Kuopio, Viihdemaailma Ilona
pe 3.11.        Pori, Bar Kino
la 4.11.         Joensuu, Viihdemaailma Ilona
pe 10.11.      Oulu, Viihdemaailma Ilona
la 11.11.        Levi, Hullu Poro Areena
la 2.12.         Turku, Hamburger Börs Nightclub
su 3.12.        Vaasa, Teatro
ti 5.12.          Helsinki, Virgin Oil
to 7.12.         Helsinki, Viking Line m/s Mariella
la 16.12.       Turku, m/s Viking Line Grace

Lisäykset ja muutokset mahdollisia.

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single Matkustaja oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu Maailmanloppua odotellessa palkittiin kolmella Emma-patsaalla.


Yhteistyössä mm.