Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Lauman singlellä soi kaikukitaroiden ja melodian pyhä liitto

Lauma julkaisi uuden singlen Ei koskaan kaaduta, joka on lohkaisu bändin 21. helmikuuta ilmestyvältä kakkosalbumilta Yhtenä kappaleena. Singlen b-puoli on Lauman versio Tehosekoittimen Ulkona-biisistä.

Ei koskaan kaaduta enteilee isosoundista ja mahtipontista albumia koukuttavilla melodioilla – Laumalle ominaista kaikuisaa kitaramaailmaa tietenkään unohtamatta.

”Ei koskaan kaaduta edustaa kevyintä osastoa levyllä, mikä ei tee siitä kuitenkaan varsinaisesti kevyttä biisiä. Sanoituksissa hekumoidaan hetkeä, jolloin olet viettänyt koko yön toisen kanssa keskustellen ja aamulla lausutaan jo ne tärkeimmät sanat. Se on voittamaton hetki ja luulen kaikkien tavoittelevan sitä”, laulaja Antti kertoo

”Ulkona valittiin b-puoleksi, koska Tehiksen eka levy iski penskana todella kovaa ja Ulkona on ehkä paras biisi siltä kiekolta. Eli hattua päästä Teharille”, kitaristi Petri kommentoi cover-valintaa.

Lauma on aikaisemmin coveroinut Apulannan SS-kerhonKarkkiautomaatin Hei Johannan sekä ruotsalaisen Hurulan Stockholm brinnerin. Tehosekoitin-cover on siis luonnollinen jatkumo suomirockin juuria kunnioittavalle yhtyeelle.

Lauma juhlistaa albuminjulkaisua keikalla Semifinalissa Helsingissä 22.2. yhdessä Vialea-yhtyeen kanssa.

LAUMA:
Petri – kitara
Juuso – rummut
Antti – laulu/kitara
Harri – kitara
Henna – basso

Jaa


Yhteistyössä mm.