Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

LAURI TÄHKÄN UUSI LEVY SUORAAN ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI!

Lauri Tähkän uusi albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin 1. maaliskuuta. Odotettu levy on otettu loistavasti vastaan, ja se nousi heti ensimmäisellä viikolla suoraan virallisen albumilistan ykköseksi.

– Olen häkeltynyt levyn vastaanotosta ja sen suosiosta – sekä mielettömästä biiseistä saamani palautteen määrästä, Lauri Tähkä kiittelee.

Meidän tulevat päivät -albumin kappaleista neljä nousi heti julkaisusta Spotifyn top 50 -listalle. Levyltä on tähän mennessä ilmestynyt kaksi singleä: keskikesällä 2018 Mä en pelkää nousi suoraan Spotifyn top 20 -listalle, on striimannut yli kultarajan, ja oli myös useamman viikon radioiden soitetuin biisi. Se palkittiin myös juuri Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä, ja yleisö äänesti Laurin samaisessa gaalassa Vuoden miesartistiksi.

Joulukuinen sinkku Palavaa vettä debytoi Spotifyn top 50 -listalla sijalla 9 ja on edelleen korkealla samaisella listalla. Palavaa vettä on myös noussut soitetuimmaksi radiobiisiksi ja kaupallisten radioiden kattojärjestö Radiomedia sekä radioyhtiöt palkitsivat sen Kuukauden radiobiisi -palkinnolla, joka tarkoittaa että Palavaa vettä oli helmikuun soitetuin radiobiisi ja tavoitti kuukauden aikaan yhteensä 24,6 miljoonaa radiokuuntelijaa.

Jaa


Yhteistyössä mm.