Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Likaiset Pikkarit laittaa seksipöksyt jalkaan

-Seksipöksyt Youtubessa ja Spotifyssa.

Likaiset Pikkarit pistää menovaihteen silmään uudella kesäsinglellä ja videolla Seksipöksyt. Riemukkaalla rokkibiisillään bändi lyö pilke silmäkulmassaan läskiksi – haluaa bailata, herättää kummeksuntaa ja ravistella luutuneita arvoja.

”Biisi on oodi kaikille päheille pöksyille, jotka muuttavat kantajansa superihmisiksi, joita vastaantulijat ihastelevat suut ammollaan ja joita rohkeimmatkin rupeavat ujostelemaan”, kiteyttää laulaja-kitaristi Nipe kappaleen ytimen.

Musiikkivideo ei maalaa välttämättä aivan näin ruusuista kuvaa pöksyjen supervoimista, mutta yhtä kaikki, koreat housut laittavat ihmiset tanssimaan.

”Seksipöksyt on pogoilubiisi, joten videolla on hemmetisti pogoilua ja tietenkin niitä seksikkäitä pöksyjä. Alkuun ei oikein tiedetty itsekään, millainen videosta tulee, kun sekoiltiin vaan kaikennäköistä. Lopputulos on kuitenkin aika taattua Pikkari-kamaa”, kertoo bändin rumpali Rike.

Basisti Joonas tyytyy vain toteamaan, että ”kiva, kun sai kerrankin kuvata musavideota vaatteet päällä”.

Seksipöksyt on bändin toinen Love Is Punk Recordsin kautta julkaisema single, ja se on esimakua tulevalta debyyttilevyltä, jota bändi parhaillaan valmistelee.

Likaiset Pikkarit:
Nipe – laulu & kitara
Joonas – basso
Rike – rummut
Jaska – kitara

Seksipöksyt Youtubessa ja Spotifyssa.

Likaiset Pikkari Facebookissa ja Instagramissa.

Jaa


Yhteistyössä mm.