Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Loimun esikoisalbumi julkaistaan 29. toukokuuta – kuuntele uusi Lottovoittaja-single!

Taivaanrannanmaalarit-pitkäsoitolla mukana myös muun muassa Tuulia-radiobiisi

Tuulia-sinkullaan Yle Suomen aalloillakin seilanut Loimu alias Toni Loimuneva julkaisee yhdessä tuottaja Janne Saksan kanssa tehdyn Taivaanrannanmaalarit-albuminsa tämän kuun lopussa. 29. toukokuuta ilmestyvää albumia on tehty taiteilijan omien sanojen mukaan jo ”ties kuinka kauan”, ja nyt tuntui olevan hyvä aika saada tietty aikakausi samojen kansien väliin.

”Aluksi tarkoituksena oli tehdä akustisvoittoinen hieman jopa popahtava levy. Tämmönen siitä nyt sitten tuli”, Loimu kertoo pilke silmäkulmassaan ja jatkaa: ”Jos joskus vielä erehdyn kokopitkän levyn tekoon, sitä tehdään sitten maksimissaan kaksi kuukautta”, hän naurahtaa.

Albumin uusin single Lottovoittaja syntyi Englannin Liverpoolissa, jossa Loimu oli aikoinaan reissussa tyttärensä kanssa.

”Olimme tunnelmoimassa vähän Beatlesin jalanjäljillä. Puhuimme siellä Suomesta ja suomalaisuudesta ja mietin, että enpä ole koskaan yrittänyt kirjoittaa varsinaisesti kyseisestä aiheesta – kai – ja laulu ikään kuin kirjoitti itsensä Mersey-joen varrella sijaitsevaan hotellihuoneeseen”, Loimu kertoo.

Lottovoittajaan on tekeillä myös video, joka julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Uutta videota odotellessa voit tsekata tulevan albumin nimikappaleeseen jo viime vuoden puolella julkaistun leppoisan videon täältä.

www.facebook.com/loimu.official
www.loimunlaulut.com

Jaa


Yhteistyössä mm.