Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.03.2021

Lord Estin ja MEGA-Ertsin twerk -ylistyslaulun musiikkivideolla linko pyörii!

Dancehall- ja reggaemusiikin suomalainen legenda Lord Est julkaisi perjantaina 15.05. uuden singlensä LINKO, jolla hän linkkaa genren kuumimman nuoren nimen MEGA-Ertsin kanssa. Tänään perjantaina 22.05. singlelle saadaan myös musiikkivideo, joka on itse kappaleen tavoin ylistys twerkkaukselle ja tanssikulttuurille. Hyväntuulisen videon on ohjannut Eero Oikarinen.

”Tanssi on iso osa dancehall-kulttuuria ja tanssijat tekevät mahtavaa työtä biisien levittämisessä tanssitunneilla ja keikoilla ympäri maata”, kertoo Lord Est.

”Maailmalla suositut musatyylit kuten dancehall, reggaeton ja afrobeat odottavat vielä momentumiaan suomen musiikkiskenessä. Twerkkaajat ja dancehall-tanssijat on tärkeässä roolissa näiden musalajien kehittämisessä Suomessa”, komppaa MEGA-Ertsi tanssijoiden tärkeyttä heidän edustamalleen musiikkityylille.

LINKO löi uuden freesin vaihteen silmään vankkaa kansansuosiota nauttivan Lord Estin uralla ja on pysynyt vankasti Spotifyn Top 50 -listalla heti julkaisustaan lähtien. Edellinen single Keski-Suomeen (feat. Meiju Suvas) on jäänyt Spotify-kuuntelijoiden kestosuosikiksi ja kerää vielä puoli vuotta julkaisunsa jälkeenkin kiitettäviä striimilukuja. Vuoden 2020 aikana artistilta voi odottaa vielä paljon uutta musiikkia.

”Nyt kun keikat ovat koronaviruksen takia tauolla, mää keskityn uusien biisien kirjoittamiseen ja lenkkeilyyn. Mulla on ens vuonna repullinen uusia hittejä ja lentävä askel”, lupailee Lord Est.

Myös MEGA-Ertsi pysyy musiikin saralla aktiivisena ja julkaisee kesäkuussa debyyttialbuminsa. ”Saa nähdä mitä kivaa uudet julkaisut tuovat tullessaan. Noin muuten ajattelin nauttia mökkeilystä ja kylmästä huurteisesta auringonpaisteessa”, hän kertoo antaen varteenotettavan neuvon meille jokaiselle.

Katso LINKO (feat. MEGA-Ertsi) -musiikkivideo tästä.

Kuuntele LINKO (feat. MEGA-Ertsi) tästä.

Jaa


Yhteistyössä mm.