Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Maailman ehkä erikoisin folkpunk-yhtye Slack Bird jatkaa tänään keikkojaan

Neljän esiintymisen putki täydentyy elokuun festarivedoilla

Aiemmin tänä vuonna Hämärään-albuminsa julkaissut folkpunk-yhtye Slack Bird suuntaa tänään autonsa keulan kohti Hankasalmea ja Kihveli Soikoon -festivaalia. Samalla starttaa neljän festivaaliesiintymisen putki. Aiemmin tänä kesänä Turun Keskiaikafestivaaleilla nähty, Dave Klasin aivoitusten ympärille syntynyt Slack Bird on helpottunut keikkojen jatkumisesta jälleen.

”Mukava päästä soittamaan pitkästä aikaa ihmisille, jotka on fyysisesti samassa tilassa bändin kanssa, jossa näkee suoraan yleisön reaktiot. Oli uutta ja jännittävää tehdä kolme striimikeikkaa menneenä talvena ja keväänä, mutta onhan se niin, ettei se kameroiden linsseille soittaminen vedä vertoja musisoimiselle tanssiville ihmisille”, Dave sanoo.

Luvassa on uuden albumin biisejä ja keikoilla matkaa myös uusi kokoonpano.

”Lähdemme soittamaan uuden albumin biisejä uudella innolla ja keikkailemaan uudella kokoonpanolla. Itse asiassa kesän keikoilla nähdään neljä erilaista Slack Birdin triokokoonpanoa, mutta samaa drone-synkistelyä ja paahausta kuitenkin luvassa. Meillä on julkisia keikkoja yhteensä kahdeksan ja siihen päälle vielä yksityiset tilauskeikat, ja olemme niistä kaikista erittäin kiitollisia, varsinkin kun ottaa huomioon, että pandemia on yhä päällänsä. Jos rajoitukset eivät kesän jäljiltä tiukkene, niin syksyllä kierretään lisää Suomessa, ja toivottavasti jo ensi vuonna päästäisiin takaisin ulkomaankiertueillekin”, Klas jatkaa.

Yhtyeen alkuvuodesta julkaistu Pyllytä, peto pyllytä -musiikkivideo valittiin Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimaisen sarjan kilpailuvideoiden joukkoon. Katso Onni Tappolan ohjaama video nyt täältä.

Slack Birdin voi nähdä tänä kesänä seuraavissa tapahtumissa:
25.7. Taidelaitos Haihatus, Joutsa
28.7. Katu soi, Jyväskylä
6.8. Korppifest, Laukaa
14.8. Kymi Kantri, Myllykoski (Kouvola)
20.8. Ylävesien Yö, Ähtäri
28.8. Suo Soikoon!, Karvia

Syksyn keikat julkaistaan lähiaikoina.

FACEBOOK | INSTAGRAM

Jaa


Yhteistyössä mm.