Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

Maija Vilkkumaa siirtyy Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin – Uusi Teini -single

Lähes kaksikymmenvuotisen uran Warner Music Finlandin artistina tehnyt Maija Vilkkumaa siirtyy Kaiku Entertainmentille, ja aloittaa uudelleen yhteistyön vanhan sparraajansa Pekka Ruuskan kanssa.

”On ollut huippua aloittaa taas yhteistyö Maijan kanssa. Tuntuu vahvasti, että Maijan aika on taas käsillä. Ihmiset haluavat näkemyksellisiä lauluja ja niille vahvan esittäjän, kaiken somehuohotuksen vastapainoksi”, kertoo Kaiku Entertainmentin toimitusjohtaja Pekka Ruuska, ja jatkaa: ”Maija nauttii koko Suomalaisen musiikkiyhteisön jakamatonta arvostusta. On upeaa, että hän uskoo uransa jatkon meidän käsiimme.”

”Olen nauttinut valtavasti ajastani Warnerilla, mutta nyt 20 vuoden jälkeen tuli kaipuu muutokseen. Kaiulla on paitsi Pekka Ruuska, joka on ystäväni ja tärkeä biisimentori, myös tosi paljon mulle uutta, nuorta ja lahjakasta jengiä. Olen tosi innoissani tästä uudesta maailmasta johon astun!”, hehkuttaa Maija Vilkkumaa.

Uusi kappale kertoo rehellistä rakkauden kasvutarinaa.

”Teini on rakkauslaulu, varmaan enemmän kuin mikään aiemmin tekemäni biisi”, fiilistelee Maija Vilkkumaa ja kuvailee kappaletta seuraavasti: ”Se kertoo pitkästä rakkaudesta, jossa on uusia unelmia, mutta myös huoli. Jos ihmissuhde on kuin ihminen, joka syntyy uutena ja viattomana, sekä kokee ensimmäiset kriisinsä kouluiässä seitsemänvuotiaana, niin mitä tapahtuu sitten kun rakkaus on teini-iässä? Sammuuko se lumeen?”

”Haikeansuloinen sointi sekä Jukka Immosen ja RZY:n tanssittava tuotanto vastaavat näihin kysymyksiin: emme voi tietää, mutta siitä lähdetään, että kaikki menee hyvin.”

Jaa


Yhteistyössä mm.