Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 18.05.2018

MANSESTERI JULKAISI TAPPARAN KANNATUSLAULUN

Tamperelainen Mansesteri julkaisi eilen Kirveelle töitä -nimisen Tapparan kannatuslaulun, sekä videon samasta biisistä. Sinkulla vierailee Voice of Finlandistakin tuttu Ide. Katso video tästä.

Kirveelle töitä on jo toinen Mansesterin Tapparalle omistama kappale. Vuonna 2016 julkaistu Saravon Pekka -biisi ylitti nopeasti kultasingleen oikeuttavan kahden miljoonan striimauksen rajan ja Spotifyssa se on kuunneltu jo yli 3 200 000 kertaa.

”Saravon Pekan lopetettua uransa päätimme, että on vihdoin aika tehdä yhtenäinen ja täysin uusi lätkäteemainen kannatuskappale Tapparalle, joka ei kulminoidu vain tiettyyn pelaajaan vaan koko joukkueeseen sopien aina hallipeleistä vapaa-ajanviettoon.
– Saatiin mielestämme niin kappaleelle kuin videollekin sisällytettyä juuri meitä itseämme, menoa ja meininkiä, sekä tosiasioita vivahteikkaan huumorin vinkkelistä Tamperelaisella suurella syrämellä!”, kommentoi innokas Tapparafani, Mansesterin MC Mane.

Videolla vierailee myös Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina ja se on tehty yhteistyössä Tapparan, Tappara Fan ClubinTappara Shopin, sekä BestCaravan -karavaanitalon kanssa.

Mansesteri on tamperelainen hip hop -yhtye, joka on julkaissut viisi albumia ja valmistelee parhaillaan kuudetta levyään. Mansesterin jäsenet ovat MC Mane ja Vainis sekä DJ Kalu keikka-dj:nä.


Yhteistyössä mm.