Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 17.07.2020

MEDIA-ALAN MONIOSAAJA MMIISAS SOLMI MANAGERISOPIMUKSEN MANAGE MEN KANSSA!

Yksi Suomen tärkeimmistä sosiaalisen median vaikuttajista Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on solminut managerisopimuksen Manage Me Oy:n kanssa. Tubettajan managereina aloittavat Carla Ahonius ja Nea Ritala, jotka edustavat musiikki- ja viihdealan tähtiä kuten Jare Tiihonen, Jenni Vartiainen, Erin, Alma Hätönen ja Armi Toivanen.

Ajatus Manage Me:n kanssa työskentelystä on ollut mielessäni pitkään, sillä arvomaailmamme kohtaavat täysin. Lisäksi tämä ajankohta tuntuu oikealta: Valmistun tänä keväänä Tampereen yliopistosta filosofian maisteriksi puheviestinnän maisteriohjelmasta,  ja haluan kehittää ammattitaitoani julkisena esiintyjänä ja puhujana. Uskon, että tämän muutoksen myötä pääsen haastamaan itseäni aivan uudella tavalla niin mediavaikuttajana, sisällöntuottajana kuin esiintyjänäkin”, Mmiisas kertoo.

Olen seurannut Miisan uraa jo vuosia, ja olen todella innoissani alkavasta yhteistyöstä. Miisa on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ammattitaidollaan, tinkimättömyydellään ja rohkeudellaan puhua vaikeistakin asioista omilla kanavillaan. Miisassa on potentiaalia tulla mm. yhdeksi maamme merkittävimmistä nuorista puhujista”, Manage Me:n perustaja Carla Ahonius kommentoi.

25-vuotias Mmiisas aloitti YouTube-videoiden tekemisen vuonna 2013 lapsuudenkodissaan Keuruulla. Hänellä on 388 tuhatta tilaajaa YouTubessa sekä yli 435 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Mmiisas on nimetty sadan vaikutusvaltaisimman ja kymmenen vaikutusvaltaisimman media-alan suomalaisen joukkoon Kauppalehden toimesta vuonna 2016. Viime vuosina Mmiisas on laajentanut toimintaansa tubettamisen ulkopuolelle julkaisten Inspiskalenteri by mmiiisas -kirjan kesällä 2019 sekä ensimmäisen yhteisen vaatemallistonsa suomalaisen muotitalon Ivana Helsinkin kanssa vuonna 2018.

Tulevaisuudeessa Mmiisas keskittyy entistä enemmän media -ja puhujatöiden kehittämiseen sekä kasvattamiseen. Erinomaisena sisällöntuottajana tunnetun Mmiisasin kaikki yhteistyöpyynnöt tulee jatkossa ohjata Nea Ritalalle.

Jaa


Yhteistyössä mm.