Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 17.07.2020

Meiju Suvaksen upea UMK-biisi kahdella kielellä vie suoraan kesään

Meiju Suvaksen upea UMK-biisi kahdella kielellä vie suoraan kesään – tule mukaan stream-julkkareihin tänään Facebookissa!

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) syntyi hittivelho Maki Kolehmaisen kynästä

Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailun eli UMK:n satoa saadaan kuultavaksi onneksi muussa muodossa, kun Meiju Suvas julkaisee tänään kisaa varten tehdyn Annan palaa vaan (Ai Ai Ai)  / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) -singlensä. Kahdella kielellä tehdyt kaksi eri versiota ovat kuin syväsukellus suoraan kesään, ja tarttuva biisi kuullaan tänään myös livenä, kun Meiju viettää Facebook-sivuillaan livejulkkareita alkaen kello 21.30 alkaen.

Lisäksi Meiju tekee pian stream-keikan oman bändinsä kanssa Mäntsälän kartanolta. 5. kesäkuuta, jolloin soitto soi alkaen kello 20.00.

”Kalenteri tyhjeni kesän keikoista, mutta siitä huolimatta… Annan palaa vaan!”, Meiju toteaa aina positiivisena ja räväkkänä artistina.

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) on nappivalinta Meijulle. Hän toteaa biisien olevan vähän kuin kaksoslapset, joiden synnytyskin kesti juuri sen oikean yhdeksän kuukauden verran.

”Viime loppukesästä päätimme osallistua UMK:hon, tilasimme ’hittivelho’ Maki Kolehmaiselta biisin tätä varten, ja pian sainkin jo kuultavaksi tämän Makin ja ruotsalaisen Mats Tärnforsin mittatilauskappaleen Playing With The Fire, joka kirjaimelliesti sytytti heti”, Meiju kertoo.

Vaikka kisapaikka finaaliin jäi tällä kerralla haaveeksi, hän uskoo biisiin kuin vuoreen.

”Rakkaus ja usko biisiin oli vankka ja on edelleen, joten päätimme Makin kanssa julkaista biisin alkuperäisviisiukielellä sekä myös suomenkielisenä versiona, johon tilasimme tekstin Sana Mustoselta. Kappale on ottanut  jo pienen varaslähdön ja päässyt esittäytymään Euroviisuklubilaisille ennen julkaisuaan. Toivottavasti kappale löytää tiensä ihmisten luo myös yli Suomen rajojen,” Suvas jatkaaa.

meijusuvas.com
www.facebook.com/Meiju.Suvas.Artisti

Jaa


Yhteistyössä mm.