Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

MIKA SALON JA TOMI TUOMISEN LUOTSAAMASSA VIRITTÄJISSÄ VIERAINA MM. JVG, KASMIR, ARMAN ALIZAD JA ILARI JOHANSSON 

– Autoina mm. Porsche 911 Turbo 2007, Fiat 600 Abarth -71 ja Opel Commodore A -69 sekä uusvanha Legends Ford Sedan -34
– Tervetuloa kuvauksiin Alastarolle 22.5.2018
– Elisa Viihteen alkuperäissarja katsottvissa Elisa Viihde Aitiossa 19.6.2018 alkaen

Mika Salon ja Tomi Tuomisen autourheilusarja Virittäjät uudistuu ja esittelee uudella, nyt jo seitsemännellä tuotantokaudellaan Mikan autokoulun, jossa eri alojen julkkikset testaavat ajotaitojaan Mikan opetuksessa.

Alastaron moottoriradalla Mikan opetusta saavat mm. JVG, Kasmir, Arman Alizad, Ilari Johansson, Satu Aarnio (ex-Tuomisto), Tuukka Temonen ja Nicke Lignell. Elisa Viihteen alkuperäissarja tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastoon 19.6.2018.

Virittäjät-ohjelman perusidea on edelleen se, että autoharrastajat haastavat Salon omilla viritetyillä menopeleillään. Lisäksi sarjassa nähdään toinenkin uusi osio, jossa seurataan kuinka yksi tiimi rakentaa käyttöautosta kisa-ajokin, jolla he kauden lopussa haastavat Mikan. Elisa Viihteen alkuperäissarjan muut osiot kuvattiin Botniaringillä Kurikassa viime syksynä. Mikan autokoulu kuvataan Alastarolla 22.-23.5.2018.

Sarjassa tuunattavien autojen ikä- ja merkkihaitari on erittäin laaja: vanhimmat ovat Opel Commodore A -69 sekä Fiat 600 Abarth -71 ja ja uusin on Porsche 911 Turbo -07. Muita tämän tuotantokauden edustettuja automerkkejä ovat BMW, Nissan, Volkswagen, Honda, Subaru ja Speedcar sekä parilla tonnilla tuunattu Ford Fiesta -79! Mukana on myös vanhan mallin mukaan rakennettu Legends Ford Sedan -34. Tarkat tiedot autoista ja niiden omistajista eli Mikan tulevista kilpakumppaneista näet allaolevasta listasta.

 


Yhteistyössä mm.