Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

NÄITÄ HETKIÄ VARTEN – ILTAN DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN 4.9.

Upeasta äänestään ja valloittavasta persoonastaan tunnettu Ilta julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten 4. syyskuuta. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä. Cheek:n triplaplatinaa striimanneelta jättihitiltä Sillat koko kansan tietoisuuteen noussut artisti on työstänyt albumiaan pitkään:

Mun albumintekoprosessi alkoi jo viisi vuotta sitten. Muutin Helsinkiin ja aloin tekemään co-writing sessioita eri kirjoittajien kanssa. Se oli hauskaa ja biisejä syntyi paljon. Opin sitä mukaan huomaamaan mikä tuntui omalta ja mikä ei – kaikki oli minulle uutta.

Lopulta kaksi vuotta sitten rohkaistuin tekemään kappaleita yksin pianon kanssa. Omassa elämässä tapahtuneet muutokset antoivat lauluilleni aihetta. Tuntui, että sisälläni oli paljon sekavia tunteita, joita oli pakko päästä purkamaan. Pianon ääressä istuminen auttoi – syntyneiden laulujen myötä aloin ymmärtämään myös itseäni paremmin. Albumi on kuin päiväkirja – se muistuttaa minua myöhemmin näistä hetkistä.”

Ilta on 23-vuotias Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Tämän vuoden Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon saanut artisti on julkaissut uransa aikana useamman oman singlen, joista tunnetuimmat ovat Minne mä meen, Naurettava ja Koukkuun. Viimeisin single Voimanainen julkaistiin kesäkuussa – kappaleeseen kuvattu video kannustaa naisia olemaan ylpeitä itsestään. Suurelle yleisölle Ilta on tullut tutuksi vuonna 2019 Tähdet, tähdet -ohjelmasta ja isoista feat -kappaleistaan Cheekin ja Pikku G:n kanssa.

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify

Jaa


Yhteistyössä mm.