Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Niki’s Projectin sielukkaan biisin taustalla muun muassa Amorphiksen Esa Holopainen

Hyvien kavereiden taltioima I Sing Hallelujah -single esittelee duon raskaampaa puolta uudessa poprock-balladissa

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Barbe-Q-Barbiesin keulanaisen Niki Rockin uusi projekti saa jälleen jatkoa. Tänään julkaistavalla Niki’s Project -singlellä I Sing Hallelujah on mukana myös muita tuttuja kasvoja musiikkimaailmasta; soolokitarassa kuullaan Amorphiksen Esa Holopaista ja bassossa on BQB-naisistosta tuttu Minttu Muranen. Janne Saksan Sound Supreme Studioilla tehdyn biisin rytmikitarassa on tuttuun tapaan Niki’s Projectin toinen osapuoli, Nikin mies Tero Melkko, ja rummuista huolehtii muun muassa Sunrise Avenuen, Apocalyptican sekä Kaija Koon taustalla vaikuttanut Teijo Jämsä.

”Olimme otettuja, kun hyvä ystävämme, Esa, halusi soittaa biisissä. Myös Minttu Barbeista on läheinen tietenkin meille jo pitkältä ajalta, ja Teijo taas oli Nikin ekan sooloprojektin rumpali. Upeaa, että kaikki nämä kaverit saatiin mukaan”, Niki ja Tero kertovat.

Ihmisten kohtaamista vastoinkäymisistä kertova biisi luo kuitenkin positiivisia ajatuksia kaiken keskelle.

”Asiat eivät usein suju suunnitelmien mukaan, vaan ikävillä asioilla on vielä tapana kasaantua. Silti jaksetaan elää toivossa ja yritetään pysyä vahvana”, kaksikko jatkaa.

Biisiin on tekeillä myös lyriikkavideo, jonka editoi ja ohjaa Juha Hanhinen John La Hanhi Productionsista.

www.facebook.com/nikisproject
www.instagram.com/nikisproject
www.youtube.com/channel/UCsXVy8aVwDii-XbXMQedLOA
twitter.com/niki_rock 

Jaa


Yhteistyössä mm.