Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

Nomi julkaisi debyyttialbuminsa ”Pieni minä”

Upea laulaja Nomi julkaisi debyyttialbuminsa ”Pieni minä”. Albumi sisältää singlet ”Ota mut takas”, ”Ihanii ihmisii”, ”Hetken tärkee”, ”Elossa”, ”Ei niin kuin me” ja ”Hengitän sua”. Nomin debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on uudelle artistille poikkeuksellisen kova suoritus. Kappale oli mm. Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Myös ”Ihanii ihmisii” ja ”Elossa” ovat soineet tiuhaan tahtiin radioaalloilla ja yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 5000 kertaa.

Debyyttialbumin julkaisu on Nomille tärkeä virstanpylväs. Albumille päätyi myös ensimmäinen Nomin oma sävellys ja sanoitus:

Ensimmäisen albumin julkaisu tarkoittaa mulle yhden unelman täyttymistä. Jokainen biisi sisältää mulle tärkeän tarinan ja niillä on mulle suuri merkitys. On myös siistiä, että levyn nimikkobiisi ”Pieni minä” on mun kirjoittama. Saan sen biisin kautta tsempata niitä, ketkä on saattaneet joskus kohdata jonkinlaista syrjintää tai ennakkoluuloja. Kokeneet, etteivät ehkä oo riittäneet sellaisina kuin on. En malta odottaa, että ihmiset pääsee kuuntelemaan nää biisit. Julkaisu jännittää mua tosi paljon mutta samalla tiedän, että tuleva albumi on just mua ja sitä mitä haluun ulos antaa!” kertoo Nomi.

Jaa


Yhteistyössä mm.