Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Oululainen Lost Division julkaisi iskevän ja energisen singlen Trapped!

Oululainen Hard Rock bändi Lost Division julkaisi toisen singlensä ’Trapped’ 28.5.2021 julkaistavalta debyyttialbumiltaan Cuts And Scars. Albumin julkaisusta vastaa Inverse Records. Albumi äänitettiin Liiteri Studiolla ja sen miksasi Mika Lammassaari (Demolition Center Studios), masteroinnin puolestaan hoiti Stefan Pommerin (Illusia Productions).
Bändi kommentoi:
”Albumin toinen single Trapped on iskevä ja energinen. Ensimmäisen singlen The Queenin vastapainoksi Trapped tarjoilee rouheaa ja mukaansa tempaava rokkipolkkaa. Kertosäkeen kepeä melodia ja rujo lyriikka ovat ironinen yhdistelmä. Kappale on kuin kostojulistus tai kitarasoololla varustettu keskisormi väkivaltaa tekeville!” 

Kuuntele Trapped single:
Amazon: https://amzn.to/3wuJufLEnnakkotallenna Cuts & Scars albumi Spotifyssa: http://bit.ly/3dZSUcq
Ennakkotilaa Cuts and Scars CD: http://bit.ly/3sZywwz

Lost Division on 2015 kasattu, muutaman jäsenvaihdoksen myötä tyylinsä ja kokoonpanonsa vakiinnuttanut oululainen metallisuuntainen hard rock-yhtye. Lost Division oli alkuun yhtyeen ydinjäsenten pöytälaatikkodemoprojekti, jonka jalostaminen johti lopulta bändin syntyyn. Orkesterin ensimmäinen julkaisu Wish you were dead -single ilmestyi vuonna 2018. Vuonna 2019 laulaja vaihtui ja yhtye alkoi koota materiaalia debyyttialbumia varten, joka nauhoitettiin lopulta vuonna 2020.

Yhtyeen musiikissa soitannan rouheus yhdistyy paikoitellen jopa popahtaviin melodioihin ja sanoituksissa kuvattuun, omakohtaisesti koettuun elämän raadollisuuteen. Lost Division haluaa esittää vaikeatkin asiat itseään säälimättä ja elämän hauraan ja ainutlaatuisen arvokkuuden tiedostaen. Se ei pyri musiikillaan muuttamaan maailmaa, se vain haluaa kertoa, miltä tuntuu, kun elämä potkii päähän.

Katso musiikkivideo ensimmäisestä singlestä The Queen: https://youtu.be/d9iqYr6cdxQ
Kokoonpano:

Maija Väisänen – laulu
Antti Ovaska – kitara
Jaakko Korpi – kitara
Mikael Luukela – basso
Juha-Matti Sipola – rummut

Jaa


Yhteistyössä mm.